UIC Barcelona acull la primera trobada Tableau User Group de 2019

31/05/19
Comparteix aquesta informació

La sessió ha tingut lloc al Campus Barcelona gràcies a usuaris de l’aplicació que han compartit els seus progressos amb els assistents.

UIC Barcelona acull la primera trobada Tableau User Group de 2019

El grup d’usuaris acabat de constituir de Tableau de Barcelona s’ha reunit a UIC Barcelona per debatre sobre els assumptes d’actualitat que s’apliquen en la visualització de dades com a conseqüència de l’explosió de dades que generen i controlen les empreses i organitzacions.

La sessió s’ha fet al Campus Barcelona gràcies als usuaris de l’aplicació que han compartit els seus progressos amb els assistents i han analitzat els reptes d’aquesta disciplina. 

En concret, hi han intervingut el director general de Freshperts, Alberto Arias; la UX Research & Data Visualization, Melissa Matias, i el Market & Customer Intelligence d’ERA Group, Dagoberto Itriago. La trobada ha finalitzat amb la participació dels assistents, que han tingut ocasió de contrastar opinions i informació.

Aquesta eina la utilitzen els alumnes de grau i màster de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials tant en els processos d’exploració d’alternatives com en les mostres de resultats.