UIC Barcelona aposta pel talent, començant amb la felicitació d’aquest Nadal

22/12/16
Comparteix aquesta informació

Enguany, hem volgut felicitar el Nadal d’una manera diferent. En el marc del projecte “A UIC Barcelona apostem pel talent”, la dissenyadora Mar de la Llave ha estat la creadora de la felicitació de Nadal que s’envia des de la nostra universitat.

UIC Barcelona aposta pel talent, començant amb la felicitació d’aquest Nadal

“A UIC Barcelona apostem pel talent” és un projecte que consta de diverses iniciatives, la primera de les quals és la felicitació de Nadal d’enguany, realitzada per la dissenyadora Mar de la Llave. Es tracta d’una obra original collage digital de 40 × 40 cm.

L’elecció d’aquesta jove dissenyadora ha estat fruit d’un treball que va fer per finalitzar el grau en Disseny Gràfic, el SanctaSanctorum, amb el qual, segons explica ella mateixa, buscava “d’una manera, diguem-ne ‘transgressora’ i ‘innovadora’ dissenyar les clàssiques estampes religioses”. A l’entrevista publicada a +1. Sumant històries, de la Llave parla de com va néixer aquest projecte i de com  entén el disseny i l’art.

Així, doncs, el projecte “A UIC Barcelona apostem pel talent” treballa amb diferents artistes, i els vincula amb la universitat i amb la idea de promoure altres accions a la recerca del talent.