UIC Barcelona celebra el Dia de la Ràdio amb ‘l’APM?’, tallers i música en directe

07/05/18
Comparteix aquesta informació

El programa de Catalunya Ràdio es va emetre en directe des del passeig de la Fontana després de les activitats realitzades pels alumnes. El fi de festa va ser a càrrec del discjòquei Brian Cross.

UIC Barcelona celebra el Dia de la Ràdio amb ‘l’APM?’, tallers i música en directe

La màgia de la ràdio va convertir el passeig de la Fontana en un estudi a l’aire lliure el 19 d’abril. La comunitat universitària va celebrar el seu particular Dia de la Ràdio amb una jornada d’activitats dirigides a alumnes, professors i personal que va culminar amb la visita de l’equip de l’“APM?”, de Catalunya Ràdio, i del discjòquei Brian Cross, d’Europa FM.

Des de primera hora del matí, membres de la Facultat de Ciències de la Comunicació van participar en la lectura per fragments del text “Viatge al centre de la ràdio”. Després, es va organitzar un taller de veus amb l’experta en locució radiofònica Emma Rodero. 

Al migdia, l’equip de l’“APM?” de Catalunya Ràdio van ser el protagonistes amb l’emissió en directe del seu programa, que es va retransmetre per streaming, prenent la paraula a la periodista Mònica Terribas. 

Xavi Carzorla, Romeu Tendrum, Montse Barcón i Jordi Asturgó van traslladar l’actualitat de l’estudi a la Universitat amb el seu particular humor i amb concursos en directe. Tampoc hi van faltar les imitacions, com la dels periodistes Carlos Herrera, Maria de la Pau Janer i Jesús Cárdenas, en què van participar alguns estudiants.

Com a punt final de la festa dedicada a la ràdio, el discjòquei Brian Cross, d’Europa FM, va punxar temes actuals durant una hora en una jornada diferent dedicada a les freqüències.