UIC Barcelona dóna la benvinguda a 130 nous alumnes internacionals

22/01/16
Comparteix aquesta informació
Els dies 15 i 16 de gener, es van organitzar les jornades de benvinguda per als 130 estudiants internacionals d’intercanvi que estaran a UIC Barcelona durant aquest segon semestre tant en el marc del programa Erasmus, com gràcies als acords bilaterals internacionals que manté la universitat, o bé com a alumnes visitants, modalitat que ha crescut sensiblement.

Els alumnes procedeixen majoritàriament de països d’Amèrica Llatina, com Mèxic  i Colòmbia, i dins del marc europeu, sobretot d’Alemanya, el Regne Unit,  França i Finlàndia, i també del Canadà.

Aquestes dues jornades de benvinguda van ser la continuació de la nova iniciativa que es va posar en marxa amb els alumnes d’intercanvi internacionals del primer semestre el mes de setembre passat. Primerament, es va organitzar una sessió informativa en què es van presentar els diversos serveis de UIC Barcelona (Relacions internacionals, Estudiants, Idiomes i Català).  Els coordinadors acadèmics de mobilitat internacional de les facultats també van poder conèixer els alumnes durant la presentació. A continuació, se’ls va convidar a un pica-pica que va ser molt dinàmic i animat, gràcies a diverses accions de fotografia i vídeo. La sessió es va acabar amb una  visita guiada pel campus de UIC Barcelona encapçalada pel Servei d’Admissions.

El dissabte, els dos grups d’estudiants (del Campus Barcelona i del Campus Sant Cugat) van efectuar un recorregut turístic amb autobús i a peu per Montjuïc, la Sagrada Família, i el nucli antic de la ciutat, entre d’altres.

Els alumnes ja formen part del grup de Facebook per a l’alumnat internacional, creat el mes de setembre passat per afavorir la interacció entre aquests estudiants, on s’aniran penjant vídeos, fotografies i notícies adreçades a aquest col·lectiu.

International Students UIC Barcelona