UIC Barcelona dona la benvinguda a prop de 30 alumnes internacionals d’intercanvi

10/09/20
Comparteix aquesta informació

La Universitat ha donat la benvinguda a un total de 28 estudiants internacionals provinents de 15 països europeus diferents, els quals comencen un intercanvi acadèmic a la institució durant el curs 2020-2021.

UIC Barcelona dona la benvinguda a prop de 30 alumnes internacionals d’intercanvi
El dijous 3 de setembre, el Servei de Relacions Internacionals de UIC Barcelona va organitzar les sessions de benvinguda (“Welcome week”) per als nous estudiants internacionals d’intercanvi. Les activitats es van desenvolupar en dos dies diferents (dijous 3 i dissabte 5 de setembre) complint, en tot moment, amb les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries.
 
A la primera jornada, el nou alumnat internacional va tenir la possibilitat de conèixer els diferents serveis de la Universitat gràcies a una sessió introductòria i informativa. Al llarg del matí, els estudiants també van conèixer els seus coordinadors de mobilitat acadèmica respectius, que els van fer una visita per les instal·lacions del Campus Barcelona. 
 
Com cada any, les activitats de la “Welcome week” estan formades per diferents tallers organitzats i presentats per l’Institute for Multilingualism i el Servei de Relacions Internacionals: els tallers “Catalan for Dummies” i “Cultural Shock”. Mitjançant aquestes activitats els nous estudiants van tenir la possibilitat de conèixer-se i aprendre a dir les seves primeres frases en català.
 
Finalment, el dissabte 5, tots els estudiants internacionals van gaudir d’una visita guiada per Barcelona i van conèixer els llocs més emblemàtics de la ciutat.