UIC Barcelona dona les gràcies a les empreses i institucions que col·laboren amb la Universitat

19/07/19
Comparteix aquesta informació

La Universitat va organitzar el 17 de juliol passat un acte per agrair a les empreses i institucions que col·laboren amb UIC Barcelona la seva implicació. L’acte va ser presidit pel rector, el Dr. Xavier Gil, i el president del Consell Assessor Universitari, el Sr. Francesc Homs.

UIC Barcelona dona les gràcies a les empreses i institucions que col·laboren amb la Universitat

En el seu discurs, el Dr. Gil va fer un repàs per les principals dades de la Universitat i va anunciar alguns dels projectes en què s’està treballant per als propers cursos. Dirigint-se a les empreses, el rector va afirmar: “Ens ajudeu cada dia a desplegar la nostra missió a través dels nostres valors fonamentals: les persones com a centre, la generació de talent professional, la cerca de la veritat i el compromís social”. 

El Dr. Gil va reiterar el seu agraïment i les va encoratjar: “No em cansaré de donar-vos les gràcies i de demanar-vos que seguiu amb nosaltres i que continueu ajudant-nos molts anys més a generar canvi social a través del talent”. 

Per part seva, el Sr. Homs va explicar la funció del Consell Assessor Universitari i es va afegir a l’agraïment de la Universitat: “Em sumo a l’agraïment i us animo a seguir col·laborant amb aquest projecte, que paga la pena”.