UIC Barcelona guanya el campionat BugaMAP, de Fundació MAPFRE

01/03/19
Comparteix aquesta informació

El Campus Barcelona també ha acollit la celebració de la final d’aquest concurs en el qual han participat un total de cinc equips d’universitats de Catalunya i de les Illes Balears.

UIC Barcelona guanya el campionat BugaMAP, de Fundació MAPFRE

L’equip integrat per cinc alumnes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) ha guanyat el campionat BugaMAP. La final del campionat de Fundació MAPFRE s’ha celebrat el dijous 28 de febrer al Campus Barcelona de la mateixa universitat. 

En les diferents fases del campionat, s’han dut a terme sis seminaris en els quals han participat un total de 145 alumnes de UIC Barcelona, la Universitat de Lleida, la Universitat de les Illes Balears, la Universitat de Girona i la Universitat Abat Oliba CEU.

El rector de UIC Barcelona, el Dr. Xavier Gil, ha fet lliurament dels premis al costat del rector de la Universitat de les Illes Balears, el Dr. Llorenç Huguet; el responsable de Relacions Institucionals i Desenvolupament de Xarxes de MAPFRE, Sergio Sánchez, i el representant de Fundació MAPFRE a Barcelona, Javier Solís. 

També han assistit al lliurament de premis el vicerector de UIC Barcelona, el Dr. Toni Mora; la degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona, la Dra. Marta Mas; la vicerectora d’Estudiants i Qualitat de la Universitat Abat Oliva CEU, la Dra. Maite Signes, i la directora del Departament d’Economia i Empresa de la mateixa universitat, Rocío Bonilla; la degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de la Universitat de Girona, la Dra. Anna Garriga, i la professora de la Universitat de Lleida Anna García.

En l’acte de lliurament, el Dr. Gil ha agraït a tots els participants la seva implicació en un campionat l’objectiu del qual està alineat amb el de les universitats: la transferència de coneixement. Per part seva, Solís ha assenyalat que Fundació MAPFRE desenvolupa el bugaMAP des de fa més de 30 anys i a més de 16 països diferents, “un projecte que sens dubte contribueix al fet que els més joves coneguin més bé la importància del sector assegurador, un dels objectius de Fundació MAPFRE”.

El business game MAPFRE, conegut com a BugaMAP, és un joc de simulació empresarial que ensenya a estudiants universitaris i alumnes de postgrau de nombrosos països com funciona la gestió del negoci assegurador mitjançant l’adopció de decisions i la simulació del seu impacte en la quota de mercat, els resultats i la solvència de la companyia.