UIC Barcelona i INCIBE signen un conveni per impulsar la formació en ciberdelinqüència

20/07/18
Comparteix aquesta informació

L'Institut Nacional de Ciberseguretat s'incorpora al Consell Assessor del Màster en Ciberdelinqüència que imparteix la Facultat de Dret

El rector de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), Xavier Gil, i el director general de l'Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE), Alberto Hernández, han signat un conveni de col·laboració en el marc del Màster Universitari en Ciberdelinqüència. 

L'objectiu principal del conveni és impulsar la formació en matèria de ciberdelinqüència, i s’ha concretat en la incorporació de l’INCIBE al Consell Assessor del Màster que imparteix la Facultat de Dret. 

Aquest òrgan consultiu, presidit pel magistrat Eloy Velasco, està format per representants d'institucions públiques i privades, així com de sectors i col·lectius professionals en l'àmbit de la ciberdelinqüència i la ciberseguretat. 

Entre les seves principals funcions, figuren assessorar la direcció del màster sobre la qualitat del pla docent; fer propostes concretes per a la millora dels programes formatius; suggerir accions i estratègies per establir ponts de col·laboració amb institucions d'altres països o impulsar noves línies de treball i recerca.

En l'acte de la signatura d'aquest dijous, hi han estat presents el rector de la Universitat, el director general de l’INCIBE, la degana de la Facultat de Dret, Pilar Fernández, i el director del màster.