UIC Barcelona i la St. John’s University estrenyen relacions

03/03/20
Comparteix aquesta informació

El degà i la vicedegana de la Facultat de Dret de la universitat americana han tornat al campus de UIC Barcelona un any després de la signatura de l’acord

UIC Barcelona i la St. John’s University estrenyen relacions

UIC Barcelona ha rebut la visita de representants de la St. John’s University de Nova York en el marc de l’acord que es va signar l’any passat entre totes dues universitats. A la trobada, que ha permès enfortir el clima de col·laboració existent, hi han participat el degà i la vicedegana de la Facultat de Dret de la St. John’s University, Mike Simons i Sarah Kelly, i la vicedegana de la Facultat de Dret, Montserrat Gas, i la professora i coordinadora de relacions internacionals de la Facultat, Maria Mut, per part de UIC Barcelona.

Després de la reunió, Simons ha impartit un simulacre de classe als alumnes del Grau en Dret en què ha presentat diferents punts de vista d’un escenari judicial. El degà de la Facultat de Dret de la St. John’s University ha plantejat diferents reptes als estudiants, que han debatut sobre les possibles maneres d’afrontar un cas.  

UIC Barcelona i la St. John’s University de Nova York tenen un acord des del 2019 que permet als alumnes del Grau en Dret de Barcelona cursar el Master of Laws (LL.M.) als Estats Units. Es tracta d’un programa de postgrau en Dret amb reconeixement internacional al qual molt poques universitats espanyoles tenen accés directe, com ara el té UIC Barcelona. Després de fer aquest curs, els estudiants podran presentar-se al Bar Exam que, en cas d’aprovar, els permetria exercir als Estats Units.