UIC Barcelona i Telanto acorden investigar la transferència de coneixement entre universitat i empresa

22/05/20
Comparteix aquesta informació

La Universitat internacional de Catalunya i l’empresa tecnològica Telanto signen un conveni per fer un projecte de doctorat industrial que investigarà la transferència de coneixement entre el món acadèmic universitari i les empreses

UIC Barcelona i Telanto acorden investigar la transferència de coneixement entre universitat i empresa

El Pla de Doctorats Industrials de la Generalitat de Catalunya ha concedit un nou ajut sota la modalitat de cofinançament a UIC Barcelona. Es tracta d'un projecte entre la Universitat i l'empresa tecnològica Telanto, que investiga la transferència de coneixement entre el món acadèmic universitari i les empreses. El doctorat està dirigit per la professora de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, Jasmina Berbegal i la degana de la mateixa Facultat, Marta Mas.

Durant els tres anys de duració del doctorat, l'empresa barcelonina Telanto, que es dedica a connectar universitats i empreses de tot el món amb una metodologia d'aprenentatge digital basada en la solució de reptes empresarials reals, posarà a disposició de UIC Barcelona la seva plataforma per tal que es pugui integrar en diferents assignatures de qualsevol curs i grau. D'aquesta manera, els estudiants s'enfrontaran a problemes empresarials pràctics i augmentaran els seus coneixements, les empreses es podran beneficiar del talent i les solucions dels alumnes i la Universitat podrà enriquir els seus plans d'estudi tenint en compte les necessitats reals del sector.

El projecte, realitzat per la doctoranda Eva Bozilovic Schrack, centra la recerca en l'avaluació empírica de l'efecte de la col·laboració de tots els agents que participin en el procés, com els estudiants, els professors, les empreses i la Universitat, amb l'objectiu d'analitzar les aportacions d'aquesta metodologia en el sistema acadèmic.