UIC Barcelona, patrocinador de la V edició del Premi Cercle Eqüestre Jove Rellevant

08/04/19
Comparteix aquesta informació

Els tres finalistes podran cursar l'assignatura del University Master’s Degree in Entrepreneurial Financing: Venture Capital and Private Equity que s'adapti més a les seves necessitats

UIC Barcelona, patrocinador de la V edició del Premi Cercle Eqüestre Jove Rellevant

UIC Barcelona ha format part de la V edició del Premi Cercle Eqüestre Jove Rellevant 2019, en la qual el guardó ha recaigut aquest any en José Miguel Bermúdez pel seu projecte centrat en enginyeria aeronàutica Bound4blue. 

El premi Jove Rellevant, patrocinat per UIC Barcelona així com per Savills Aguirre Newman, CaixaBank i IESE, també ha reconegut el treball de dos joves emprenedors més: el CEO de Goin App, David Riudor i el CEO de Berdac, Roger Guasch. Els tres finalistes podran cursar l'assignatura del University Master’s Degree in Entrepreneurial Financing: Venture Capital and Private Equity que s'adapti més a les seves necessitats.

El Premi Cercle Eqüestre Jove Rellevant és una iniciativa dels socis més joves del Cercle Eqüestre que té com a objectius reconèixer i guardonar un jove rellevant menor de 38 anys, obrir noves oportunitats als joves i aportar un benefici a la societat.