UIC Barcelona presenta dos nous graus al Saló de l’Ensenyament: Psicologia i Biomedicina

13/03/18
Comparteix aquesta informació

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) presenta a partir de demà, dimecres 14 de març, al Saló de l’Ensenyament dos nous graus: Psicologia i Biomedicina (Ciències Biomèdiques)*.

UIC Barcelona presenta dos nous graus al Saló de l’Ensenyament: Psicologia i Biomedicina

Amb aquests dos nous graus, al Saló es presentaran la resta de 14 graus oficials i 12 dobles titulacions internacionals que actualment imparteix la Universitat. Entre els quals destaca la doble titulació d’ADE + Enginyeria en Organització Industrial al Politècnic de Torí, la doble titulació d’Arquitectura amb la Universitat de Belgrano (Buenos Aires) i dobles titulacions de les facultats d’Humanitats, Ciències de la Comunicació i Dret amb el Iona College de Nova York. A més d’un nou conveni que la Universitat ha signat amb la Universitat de Califòrnia (UCLA) pel qual els estudiants de Comunicació, ADE i Arquitectura podran participar en un certificate program en diferents àrees d’especialització. www.uic.es/estudis 

Per al disseny de l’estand de la Universitat s’ha convocat per primer cop un concurs entre professors de la School of Architecture. 

Conferència sobre el Grau en Bioenginyeria

Per als joves que vulguin conèixer més bé què és la Bioenginyeria, UIC Barcelona oferirà la conferència: “Descobreix el nou grau en Bioenginyeria, únic a Espanya”, a càrrec de Román Pérez, professor i responsable científic del Grau en Bioenginyeria. L’acte tindrà lloc dissabte, 17 de març, a les 12 hores a la sala de conferències del Saló de l’Ensenyament, i acostarà als joves una de les professions amb més demanda actualment i amb un gran potencial de creixement. 

Activitats d’esport i salut al Saló

En el marc del Saló, la Universitat ha organitzat diferents activitats relacionades amb l’esport i la salut. Entre aquestes activitats hi ha el concurs Gold Sprint: una competició per parelles en dues bicicletes estàtiques amb una pantalla. L’objectiu és vèncer l’adversari i recórrer 300 metres en el menor temps possible. La prova dura 30 segons i el guanyador tindrà premi. El concurs es podrà fer tant a la plaça Univers com al mateix estand de la Universitat. A la mateixa plaça Univers es podrà competir també en el concurs All Star (bàsquet) i el taller de propiocepció, tapping i teràpia manual.

 

*Grau pendent de l’aprovació del Consell d’Universitats.