UIC Barcelona presenta a Futura la seva oferta de postgraus

24/03/17
Comparteix aquesta informació

El director general d’Universitats de la Generalitat de Catalunya, Josep Pallarès, ha inaugurat aquest matí el Saló Futura, la fira de màsters i postgraus que acull avui i demà la Fira de Barcelona, i ha estat rebut, a l'estand de UIC Barcelona, per la secretària general de la Universitat, Belén Castro. La ciberdelinqüència i el Big Data són dues de les apostes fortes que enguany oferirà la nostra universitat en estudis de postgrau.

UIC Barcelona presenta a Futura la seva oferta de postgraus

A més dels postgraus ja consolidats, la Facultat de Dret presenta el Màster en Ciberdelinqüència, que busca oferir els instruments metodològics i pràctics necessaris per al desenvolupament professional en diferents camps relacionats entre si: prevenció, detecció, investigació, reacció, pràctica de la prova i enjudiciament dels delictes que es cometen a través de les TIC.

D’altra banda, les dues grans apostes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, molt lligades actualment, són el Màster Executive en Big Data Science i el Master's Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity, que proporcionen els coneixements i l’experiència per fomentar l’emprenedoria, i especialitzar-se en el finançament com a peça clau.

En l’àmbit de la salut, la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut ofereix els nous estudis de postgrau en Promoció de la Salut: Disseny i Desenvolupament de Projectes, i la Facultat d’Odontologia, el màster en Disfunció Craniomandibular i Dolor Orofacial, i el Postgrau Avançat en Radiologia Oral i Maxil·lofacial.