UIC Barcelona rep els alumnes del col·legi Intisana (Equador)

13/04/18
Comparteix aquesta informació

Es tracta de la primera visita ‘in’ internacional que rep la Universitat. L’any passat es van matricular 20 alumnes de l’Equador de grau i màster.

UIC Barcelona rep els alumnes del col·legi Intisana (Equador)

Un grup d’alumnes i professors de l’escola Intisana de Quito (Equador) van visitar UIC Barcelona l’11 d’abril passat. L’escola Intisana va néixer el 1966 i a dia d’avui és l’escola equatoriana amb més convenis internacionals amb universitats i la primera escola del país que va incorporar el batxillerat internacional (IB) a la seva oferta acadèmica (des de l’any 1986).

La visita va començar amb la Santa Missa a la capella del Campus Barcelona celebrada pel mateix mossèn de l’escola americana. Seguidament, els alumnes van  tenir una presentació sobre la Universitat i van fer una visita per les instal·lacions.

Es tracta de la primera visita in d’un col·legi internacional. Els proper 24 d’abril està prevista també la visita del col·legi Los Encinos de Mèxic. I el Departament de Promoció Internacional està treballant per anar repetint la fórmula el curs vinent amb altres escoles.