UIC Barcelona se suma a les mostres de solidaritat i suport a les víctimes de la Universitat de Garissa (Kenya)

10/04/15
Comparteix aquesta informació

El rector de la Universitat Internacional de Catalunya, Pere Alavedra, en nom de tota la UIC, ha firmat el document de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), amb el qual volem mostrar el nostre suport a les víctimes de l’atemptat perpetrat el 2 d’abril passat a la Universitat de Garissa (Kenya), on van morir 152 persones, la majoria estudiants.

UIC Barcelona se suma a les mostres de solidaritat i suport a les víctimes de la Universitat de Garissa (Kenya)

En el document, la CRUE manifesta “el seu suport i la solidaritat amb les víctimes dels atemptats perpetrats a la Universitat de Garissa, a Kenya, així com amb els seus familiars, amics i companys, igual que amb el conjunt del poble kenyà”.

“La universitat és i ha de ser, com la societat en el seu conjunt, un espai de llibertat per al pensament i les creences. Per això, la comunitat universitària vol expressar la seva repulsa més enèrgica per qualsevol acte de terror contra aquests drets fonamentals, alhora que proclama l’entesa entre tots els ciutadans, independentment de la religió que professin, com el principi fonamental per a la convivència democràtica entre els pobles”.

La UIC Barcelona, després que ahir es confirmés el nombre de víctimes, que ja ascendeix a 152, seguint el document de la CRUE, mostra “solidaritat i rebuig total a aquest acte criminal, en defensa de la justícia i la convivència”. A la vegada, tenint molt present l’humanisme cristià que inspira aquesta universitat volem dedicar-los les nostres oracions ben sinceres.