UIC Barcelona tanca el curs amb teatre, música i premis

12/06/17
Comparteix aquesta informació

Un any més, el passeig de la Fontana del Campus Barcelona s’ha omplert de gent per celebrar-hi la festa de fi de curs, organitzada pel Vicerectorat de Comunitat Universitària. El grup de teatre de la Universitat va tornar a representar l’obra que recentment ha recollit el Premi Ciutat de Barcelona a la millor obra original de teatre.

UIC Barcelona tanca el curs amb teatre, música i premis

Automàtics, l’obra que va estrenar el grup de teatre el 26 d’abril passat, va iniciar la festa tornant a les aules de la nostra universitat, però aquesta vegada amb uns quants premis sota el braç. Ha guanyat el premi a la millor obra original als V Premis de Teatre Universitari Ciutat de Barcelona. D’altra banda, a més de les nominacions que va obtenir, l’obra va ser premiada, també, per la millor actriu secundària, Ana M. Burgos, i va rebre una menció especial al millor actor principal, Pau Borrell.

A continuació, els membres de la coral de la Universitat van iniciar les actuacions dalt de l’escenari del passeig de la Fontana amb un repertori de temes de gòspel a cappella, com “Lean on me” o “The storm is passing over”, acompanyats d’un piano.

Després d’aquesta actuació, presentats per Santi Jou i Elena Santamaría, es va fer entrega dels premis i reconeixements de diferents competicions que hi ha hagut durant el curs. El rector de la Universitat, Xavier Gil, en va fer l’entrega, seguida de paraules de cloenda per al curs que s’acaba. Com a novetat, es va lliurar el premi #mésqueuniversitat als alumnes que durant el curs han tingut part molt activa en les categories d’Esports, Solidaritat i Cultura.

Seguidament, es va donar pas a les actuacions d’alumnes de la nostra universitat. En aquesta edició, hi va haver una actuació de hip-hop, a càrrec d’un estudiant de Fisioteràpia, Nicolás Capovilla. Després, hi va haver actuacions musicals: Alex Egido Carroggio, de Publicitat i Relacions Públiques, amb veu i guitarra electroacústica. Vam comptar també amb l'actuació  de Luis Mas, de Dret, que va interpretar temes amb veu i piano. Per últim, Alfred Garcia, de Comunicació Audiovisual, va tocar temes amb guitarra i veu.

Les actuacions van donar peu a improvisacions, amb bisos i amb actuacions compartides dalt de l’escenari.