Un al·legat sobre la llibertat, guanyador del concurs d’oratòria i debat

22/05/18
Comparteix aquesta informació

L’alumne Ferran Cladellas es converteix en el vencedor del certamen organitzat per UIC Barcelona

Un al·legat sobre la llibertat, guanyador del concurs d’oratòria i debat

Un al·legat sobre la llibertat ha estat el vencedor de la gran final del concurs d’oratòria i debat de UIC Barcelona. L’alumne Ferran Cladellas va ser la persona que amb la seva retòrica sobre l’escenari va aconseguir imposar-se a la resta de companys que van defensar les seves propostes personals i variades davant el jurat l’1 de maig.

Al costat de Cladellas, alumnes de la Facultat d’Humanitats, de Dret i de Ciències Econòmiques i Socials van vèncer els nervis i les pors i van pujar a l’escenari de l’Aula Magna per demostrar els seus dots com a oradors. Davant d’ells, companys i un jurat que valoraria cadascun dels recursos retòrics i la posada en escena format per la professora de Dret Internacional i Europeu, María Mut, i pel professor de les Facultats d’Humanitats i Dret, el Dr. Ricardo Jiménez-Yañez.

El segon premi va recaure en Juan Ferrer gràcies al seu discurs “Música i Filosofia”. La tercera i última premiada va ser Carmen Moreno, qui va titular la seva exposició oral “Genocidi Cultural”.

“La gran qualitat dels discursos van fer difícil la decisió final”, tal com explica la professora de la Facultat d’Humanitats encarregada de l’acte, Lucía Pérez. Els estudiants van abordar temes tan diversos com el temps, el bullying, el sistema educatiu espanyol, el canvi, de quina manera afecten els mitjans de comunicació o l’administració dels diners.