Un equip de UIC Barcelona, subcampió del II Torneig Passarel·la Judicial Barcelona

04/05/17
Comparteix aquesta informació

El Campus Barcelona de UIC Barcelona va acollir els dies 28 i 29 d’abril les semifinals del II Torneo Pasarela Judicial Barcelona, organitzat per la Fundación Española de Debate Jurídic. La final es va disputar a l’Ajuntament de Barcelona.

Un equip de UIC Barcelona, subcampió del II Torneig Passarel·la Judicial Barcelona

En el Torneig hi van participar entre dotze i setze universitats de tot Espanya. El tema que es va debatre aquests dos dies va ser “Exerceix el Tribunal Constitucional un paper adequat enfront del moviment independentista català?” 

L’equip UIC 1, format per Fernando Roca, alumne del Màster Universitari en Advocacia; Andrea Villena, de segon de Dret; Andrea Velasco, de  segon de Dret i ADE, i Meritxell Clemente, de segon d’ADE, van quedar subcampions del torneig. El premi és la classificació per a la Copa Màster d’aquest estiu, que els enfrontarà amb els altres campions i subcampions de la resta de ciutats en què s’ha celebrat el torneig. 

El jurat d’aquests tornejos està integrat per magistrats, fiscals del Tribunal Suprem, Audiència Nacional, Tribunals Superiors de Justícia, Audiències Provincials i jutjats unipersonals, així com advocats i juristes.