Un grup d’estudiants de tercer de Publicitat visiten DoubleYou

10/05/17
Comparteix aquesta informació

Els estudiants de tercer de Publicitat i Relacions Públiques van visitar, divendres passat, l’agència de comunicació publicitària DoubleYou, aprofitant la jornada anual de portes obertes que oferia.

Un grup d’estudiants de tercer de Publicitat visiten DoubleYou

En el marc de l’assignatura Estructura del Sistema Audiovisual, impartida per la professora Carolina Serra, un grup de vuit alumnes van visitar l’agència. A aquest grup s’hi van afegir altres estudiants de UIC Barcelona que hi estaven interessats.

La professora Serra va explicar que aquestes visites “serveixen per entendre la relació entre els factors estructurals de la indústria mediàtica i les decisions que es prenen en la gestió i en l’organització de les empreses de comunicació”.

Aquest esdeveniment serveix perquè els alumnes agafin la iniciativa i preguntin tot allò que vulguin saber als diferents professionals que treballen a cadascun dels departaments de l’agència.

DoubleYou és una agència de comunicació publicitària que té la missió d’interpretar la publicitat en el nou entorn de mitjans i d’avenços tecnològics en què vivim. Amb oficines a Barcelona, Madrid, Xile i Mèxic, treballa amb marques de prestigi com Nike, Nestlé i Banc Sabadell.