Un jurat especialitzat premia els millors curts realitzats pels alumnes de Comunicació Audiovisual de la UIC

04/07/13
Comparteix aquesta informació

El docudrama 'Contra las cuerdas' ha arrasat en la IV edició dels Premis IMMA, que es van lliurar ahir a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UIC. Un jurat especialitzat ahir va entregar els premis, en diferents categories, als millors curts que han realitzat durant el curs els alumnes del grau en Comunicació Audiovisual.

Un jurat especialitzat premia els millors curts realitzats pels alumnes de Comunicació Audiovisual de la UIC

“Contra las cuerdas” es va endur cinc premis, entre els quals hi ha el de Millor projecte i Millor producció. El curt “The Sight” va ser el segon més valorat, amb quatre premis, entre els quals, el de Millor direcció. L’acte va consistir en la projecció, a l’Aula Magna, d’una selecció de curtmetratges realitzats pels alumnes del grau, que s’havien alçat com a finalistes. A continuació, va tenir lloc el lliurament de premis.

El padrí d’aquesta edició dels Premis IMMA ha estat Òscar Aibar, director d’“El Bosc” i “El Gran Vázquez”, així com de diversos capítols de la sèrie “Cuéntame cómo pasó”.

El jurat d’enguany ha estat format per figures del cinema espanyol com Gustavo Ron, director i guionista de “Mia Sarah” i “Vivir para siempre”; Arnau Bataller, compositor de la banda sonora de la sèrie “Polseres Vermelles”; Carlos García Miranda, guionista de les sèries “El Internado” i “Los Protegidos”, i Anna Petrus, cineasta i crítica de cinema a “Dirigido por”, “De Cine” i el suplement “Culturas” de La Vanguardia.

L’acte és una mostra del treball professional que duen a terme els alumnes de Comunicació Audiovisual a la Facultat. Els Premis IMMA posen en contacte els alumnes amb reconegudes figures del sector audiovisual, que valoren els treballs realitzats i els brinden l’oportunitat de créixer professionalment amb les seves aportacions.

Per categories, els curts premiats a la Mostra IMMA 2013 han estat:

  • MILLOR PROJECTE: “Contra las cuerdas”, docudrama de les alumnes Marta Cruz, Cristina Isern, Maria Padrès, Alba Riaza i Gabriela Santa María.
  • MILLOR DIRECCIÓ: “The Sight”, ambientat en la II Guerra Mundial, dels alumnes Alex Assenmacher, Johan Girbau Xalabarder, Clara Soler Isart, Cristina Torres Aregall i Cintia Ballbé.
  • MILLOR PRODUCCIÓ: “Contra las cuerdas”
  • MILLOR ACTOR: “The Sight
  • MILLOR ACTRIU: “Contra las cuerdas”
  • MILLOR GUIÓ: “Contra las cuerdas”,
  • MILLOR MUNTATGE: “Contra las cuerdas”
  • MILLOR FOTOGRAFIA: “Cuadro de una obsesión”, thriller psicològic obra dels alumnes Tania Hidalgo, Carlos Cabrera, Brian Amador, Manel Ruiz i Ariadna García.
  • MILLOR DIRECCIÓ ARTÍSTICA: “The Sight
  • MILLOR DISSENY DE SO: “The Sight”