Un professor de la Facultat d’Humanitats, a la cimera de Braurònia

27/10/16
Comparteix aquesta informació

Mohammed Hassan Elrazzaz, professor associat de la Facultat d’Humanitats de UIC Barcelona, va participar a la cimera “Euromed Summit of Economic & Social Councils”, que va tenir lloc a Braurònia (Grècia) els dies 24 i 25 d’octubre, com a representant de la Unió per al Mediterrani (UpM).

 
 Un professor de la Facultat d’Humanitats, a la cimera de Braurònia

La cimera estava dedicada a debatre i intercanviar opinions i experiències sobre els reptes regionals a la zona euromediterrània: migració, refugiats, apoderament de la dona, així com el paper de la societat civil per afrontar aquests desafiaments.

El primer ministre de Grècia va inaugurar la cimera i la UpM hi va participar amb una xerrada a la sessió inaugural, en la qual va presentar les activitats i els esforços que fa com a plataforma de diàleg regional i promotora de l’apoderament de dona, l’ocupabilitat de joves i el desenvolupament sostenible i inclusiu.

Mohammed Hassan Elrazzaz és membre del Gabinet del Secretariat i representà la Unió pel Mediterrani juntament amb Sergi Farré, assessor diplomàtic i portaveu de la UpM.