Un projecte de l’Escola Túrbula i UIC Barcelona, premiat en la 6a edició del Pla de mesures Innovació a l’FP

06/04/17
Comparteix aquesta informació

El projecte “Pròtesis dentals a l’abast de tothom”, una iniciativa d’aprenentatge-servei conjunta de l’Escola Túrbula i la Facultat d’Odontologia de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), ha estat premiat en la 6a edició del Pla de mesures Innovació a l’FP. Aquest projecte permet que persones sense recursos puguin accedir a uns tractaments odontològics que d’altra manera no tindrien.

Un projecte de l’Escola Túrbula i UIC Barcelona, premiat en la 6a edició del Pla de mesures Innovació a l’FP

Els alumnes de l’Escola Túrbula elaboren en les seves pràctiques les pròtesis dentals que posteriorment els alumnes de UIC Barcelona destinen a pacients que necessiten una restauració dental. Aquest projecte, que a més de motivar els alumnes, transmet valors de solidaritat, cooperació i treball en equip, enguany ha tractat i restablert la salut oral de vint pacients.

En aquesta 6a edició del Pla de mesures Innovació a l’FP han participat un total de 82 projectes i 59 centres d’FP, la qual cosa indica la predisposició i voluntat per part dels centres d’FP de la demarcació de Barcelona per seguir treballant en aquesta línia d’innovació educativa i apostar per projectes que atorguen valor afegit i qualitat al sistema de Formació Professional.