Un total de 24 professors de la Facultat de Dret, al rànquing Best Lawyers

18/01/18
Comparteix aquesta informació

Tres dels docents fan classes al grau i 21 més, als màsters de la Facultat.

Tres professors de grau i fins a 21 docents dels programes de màsters de la Facultat de Dret han estat reconeguts al rànquing Best Lawyers International 2018. Aquest directori dels professionals més destacats es publica a prop de setanta països amb més de 50.000 advocats de 140 àrees de pràctica. 

El primer dels tres docents del Grau en Dret és Alberto Heras, professor associat de l’Àrea de Dret Financer i Tributari de la Facultat de Dret de UIC Barcelona des del 2001. Té una àmplia experiència en assessorament fiscal corporatiu, així com en processos de reestructuració empresarial. Heras és al rànquing Best Lawyers des del 2014 a l’àmbit de Tax Law.

El segon dels professors de grau és Xavier Amat, soci fundador del despatx Amat & Vidal-Quadras, responsable de l’Àrea Societària i Mercantil. La seva activitat se centra en el dret mercantil, societari, en fusions i adquisicions, en inversions estrangeres, en el dret del mercat de valors i en el dret immobiliari. Actualment és el director de l’Àrea de Dret Mercantil de UIC Barcelona. És a la llista des del 2008, en l’àmbit de Corporate and M & A Litigation. 

El tercer i últim professor de grau és Miguel Vida-Quadras, doctor en Dret i soci responsable de l’Àrea de Propietat industrial i Intel·lectual d’Amat & Vidal-Quadras. A UIC Barcelona és professor de dret mercantil i director del Màster Europeu en Dret dels Negocis i de la Propietat Industrial i Intel·lectual. Vidal-Quadras està inclòs al directori des del 2013, en l’àmbit d’Intellectual Property. 

Però el rànquing Best Lawyer 2018 també inclou 21 professors de màsters de la Facultat de Dret de UIC Barcelona. Són: Pablo Molina Alegre, Marcel Enrich, Xavier Altirriba Vives, Fede Segura Wallin, Guillermo Vidal, Aurora Sanz, Blanca Ochoa, Dolores Azcarraga, Francesc Benabarre, Jaume Bonet, Ignacio Costa, Alicia de Carlos, Jose Luís Gaudier, Antonio Gil, Joan Hortalà, Nuria Nicolau, Carlos Onandia, Javier Ragué, Juan Ignacio Ramos, Guillermo Vidal i Meritxell Yus.