Una alumna de l'ESARQ, Premi Extraordinari de Batxillerat

26/10/12
Comparteix aquesta informació

L'alumna de primer d'Arquitectura, Marta Delgado Lombardo, va rebre el premi extraordinari de batxillerat de mans de la consellera d'Educació, Irene Rigau, el 17 d'octubre passat. El reconeixement, a més de constar en l'expedient de l'alumna, li dóna dret a optar als Premis Nacionals de Batxillerat.

Una alumna de l'ESARQ, Premi Extraordinari de Batxillerat

Delgado va rebre el premi juntament amb un total de 21 alumnes més que van quedar classificats entre el 742 alumnes amb matrícules d’honor que s’hi van inscriure. Del total de premiats, 12 van ser premiats en la modalitat d’humanitats i 9 en la de ciències.

En l’acte de lliurament dels Premis Extraordinaris de Batxillerat, també hi van ser presents la secretària general d’Ensenyament, M. Jesús Mier; la directora general d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Teresa Pijoan; el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons, i la subdirectora general de la Inspecció d’Educació, Margarita Muset.

Com ella mateixa comentava, Marta Delgado va escollir l’ESARQ després de conèixer els valors de la Facultat que aposta per assignatures dirigides directament al servei a la societat (cooperació, accessibilitat o sostenibilitat), així com pel tracte personalitzat del professor amb l’alumne i pel fet que a cada curs s’imparteixen assignatures en anglès.