Una antiga alumna de Comunicació Audiovisual, seleccionada per al Pitching Audiovisual Universitat-Indústria

11/10/19
Comparteix aquesta informació

Anna Armengol, alumni de Comunicació Audiovisual (2019), ha estat seleccionada per participar al Pitching Audiovisual Universitat-Indústria, una iniciativa del Clúster Audiovisual de Catalunya, amb el migmetratge documental que va realitzar com a projecte de final de grau.

Una antiga alumna de Comunicació Audiovisual, seleccionada per al Pitching Audiovisual Universitat-Indústria
L'Anna Armengol recollint el premi IMMA 2019, al millor projecte en valors.

This is Bosnia, l’altra cara d’Europa és el títol de la pel·lícula documental, de poc més de vint minuts de durada. Va ser el treball final de grau de l’Anna, que va rebre el premi IMMA 2019 al millor projecte en valors, atorgat per la Facultat de Ciències de la Comunicació el mes de maig passat.

El pitching —presentació verbal concisa— amb el qual Armengol haurà de mostrar el treball, tindrà lloc durant la Setmana del Talent Audiovisual, el proper mes de novembre. Competirà amb altres projectes de grau o de màster, davant d’un públic format per professionals del sector, representants institucionals de l’audiovisual i de l’àmbit acadèmic i de tots els alumnes participants.

D’altra banda, a més a més del pitching, cada alumne tindrà l’oportunitat de reunir-se individualment amb altres autors i professionals, per aprofundir en els projectes i parlar de possibles acords i col·laboracions.