Una delegació de la Universitat de Yantai, de la Xina, visita UIC Barcelona

31/05/17
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona va acollir dilluns passat la visita de tres directius de la Universitat de Yantai, de la Xina. El vicepresident, Zhang Wei; el director, Ren Huijiang, i el project manager de l’oficina internacional, Wu Hongjun, es van reunir amb la Universitat per tal d’explorar possibles oportunitats de col·laboració amb la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials.

És la primera vegada que la Universitat de Yantai visita UIC Barcelona. Segons José Antonio Benedicto, conseller d’Educació de l’Ambaixada d’Espanya a la Xina, la Yantai és “una de les millors universitats de la província de Shandong. Com que és una universitat pública generalista no disposa d’una única especialitat sinó que, com a UIC Barcelona, ​​s’hi poden estudiar carreres de tot tipus”. A més a més, aquesta universitat pública local té el suport de les dues universitats nacionals més importants i prestigioses de la Xina, la Universitat de Pequín i la Universitat de Sichuan.

La Universitat de Yantai és considerada una de les millors del país en quatre camps: dret, física aplicada, farmàcia i informàtica. El centre acadèmic exigeix ​​una nota molt alta en la prova d’accés a la universitat.