Una jornada permet compartir les línies d'investigació d'Althaia, FHAG, HGC, Quirón i la UIC

16/03/12
Comparteix aquesta informació

La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut va acollir el 7 de març passat a la tarda la segona jornada LINK de recerca, orientada a donar a conèixer els projectes que s'estan portant a terme a la UIC i en els centres sanitaris universitaris i associats amb els quals la Facultat manté concert.

Una jornada permet compartir les línies d'investigació d'Althaia, FHAG, HGC, Quirón i la UIC

Van estar representats, a més de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut i la Facultat d'Odontologia, la Fundació Hospital Asil de Granollers, la Xarxa hospitalària Althaia de Manresa, l'Hospital General de Catalunya i l'Hospital Quirón de Barcelona.

En total, hi van participar una trentena de ponents, amb presentacions d'un alt nivell i qualitat excel·lent. Durant tota la tarda, cadascun d'ells va exposar, de manera sintètica, l'essencial de les seves corresponents línies d'investigació i els projectes que se n'han derivat, així com les publicacions científiques de major interès general generades.

Uns cinquanta professionals van participar activament d'aquesta sessió, que va servir per establir nous llaços de col·laboració i generar possibles sinergies entre els propis centres i la Universitat.

L'objectiu principal de les jornades LINK©, que periòdicament programa la UIC, és l'intercanvi d'experiències dels professionals susceptibles de millorar la qualitat de la seva feina. En aquesta ocasió, la jornada ha estat plantejada amb el teló de fons de l'excel·lència en la investigació i la voluntat de treballar en xarxa i compartir experiències.