Una vintena d'alumnes de la UIC obtenen la beca Alumni-Banco Santander

04/03/14
Comparteix aquesta informació

El Saló de Graus de la UIC ha acollit aquest migdia l'acte de lliurament de les beques Alumni-Banco Santander 2013-2014, que en aquesta sisena edició han beneficiat un total de 20 alumnes.

La UIC, amb el suport de Banco Santander, a través de la División Global Santander Universidades, ofereix per sisè any consecutiu la beca Alumni-Banco Santander, una ajuda econòmica a la qual poden accedir els estudiants de la Universitat que siguin membres d’Alumni, l’agrupació d’antics alumnes i amics de la UIC, o bé que compleixin una sèrie de requisits: s’avalua l’expedient acadèmic de l’alumne que ho sol·licita, la seva situació econòmica i familiar (famílies nombroses, famílies a l’atur, minusvalideses, orfandat, etc.). Amb aquests ajuts, la UIC treballa per al benestar de l’alumnat, més enllà de la pura formació acadèmica.

A l’acte, presidit pel rector de la UIC, Pere Alavedra, hi han assistit Luis Herrero, director territorial a Catalunya i sotsdirector general de Banco Santander; José María García de los Ríos, director de Convenis Santander Universidades; Jordi Mabras, director de Banca Institucional a Catalunya; Míriam Hernández, directora de l’Oficina Universitària, i Xavier Amat, president d’Alumni de la UIC.

En nom dels estudiants becats ha parlat Mario Hernández Pérez-Calvo, alumne del Grau en Comunicació Audiovisual, que ha tingut unes paraules d’agraïment. Els becats procedeixen de, pràcticament, la majoria de titulacions de la UIC, per la qual cosa han estat unes beques molt repartides.

Banco Santander col·labora amb aquesta i altres iniciatives de la UIC des del 2004 a través de la División Global Santander Universidades, que manté més de 1.100 acords de col·laboració amb universitats i centres de recerca a tot el món. Més informació a www.santander.com/universidades i a www.becas-santander.com