Una vintena d’alumnes de UIC Barcelona obtenen la Beca Alumni-Banc Santander

08/03/17
Comparteix aquesta informació

Un total de 20 alumnes de diferents titulacions de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) s’han beneficiat de la Beca Alumni-Santander 2016-2017 que s’ha lliurat avui al Saló de Graus de la Universitat.

Una vintena d’alumnes de UIC Barcelona obtenen la Beca Alumni-Banc Santander

UIC Barcelona, ​​amb el suport de Banc Santander a través de Santander Universitats, ofereix per novè any consecutiu la Beca Alumni-Banc Santander, una ajuda econòmica a la qual poden accedir els estudiants de la Universitat que siguin membres d’Alumni, l’agrupació d’antics alumnes i amics de UIC Barcelona, ​​o bé que compleixin una sèrie de requisits relacionats amb l’expedient acadèmic de l’alumne i la situació econòmica i familiar (famílies nombroses, amb atur, minusvalideses, orfandat, etc.). Amb aquests ajuts, la Universitat treballa pel benestar de l’alumnat, més enllà de la mera formació acadèmica.

A l’acte, presidit pel rector de UIC Barcelona, el ​​Dr. Xavier Gil, hi han assistit Luis Herrero, sotsdirector general de Banc Santander i director de la Territorial Catalunya de Santander Espanya; José María García de los Ríos, director de la zona Santander Universitats, i Ignacio Parellada, president de l’Agrupació Alumni de UIC Barcelona.

Luis Herrero ha recordat que el lliurament d’aquestes beques forma part del compromís que manté el banc a través de Santander Universitats amb la societat, l’educació i la recerca per contribuir al progrés de les persones i ha dit: “Gràcies, rector, per impulsar aquesta iniciativa i donar-hi continuïtat amb tant d’encert. Iniciativa que mostra la importància de l’accés a l’educació superior, de la cultura de l’esforç i del paper capdavanter de la universitat en el progrés econòmic, social i cultural”.

Per la seva banda, Adrián Pérez, alumne del Grau en Periodisme, ha tingut unes paraules d’agraïment en nom de tots els becats: “Vull agrair a Banc Santander un cop més el seu compromís amb els estudiants, les universitats i les empreses, i també a l’agrupació Alumni el seu acompanyament en aquest viatge, per garantir-nos una orientació professional i formació contínua per al desenvolupament de la nostra carrera”.

Els becats pràcticament provenen de la majoria de titulacions de UIC Barcelona, ​​per la qual cosa han estat unes beques molt repartides.

Banc Santander és l’empresa que més inverteix en suport a l’educació en el món (Informe Varkey / UNESCO-Fortune 500) a través de Santander Universitats i manté 1.200 acords de col·laboració amb universitats i institucions a 22 països. Col·labora amb aquesta i altres iniciatives de UIC Barcelona des de 2004 a través de la seva àrea corporativa Santander Universitats. Precisament, aquest matí ha tingut lloc a la Sala de Juntes de la Universitat la renovació del conveni per als dos anys vinents.