Una vintena d’empreses participen en la Jornada Universitat-Empresa de UIC Barcelona

20/11/15
Comparteix aquesta informació

El passeig de la Fontana del Campus Barcelona va acollir dimarts, 17 de novembre, una fira d’empreses organitzada per la Direcció de Formació, Assessorament i Coaching i les facultats de Dret i de Ciències Econòmiques i Socials. L’objectiu: apropar el món laboral als alumnes dels últims cursos de totes dues facultats.

Una vintena d’empreses participen en la Jornada Universitat-Empresa de UIC Barcelona

La concepció de la jornada era la d’una fira. Cada empresa tenia el seu propi estand on s’oferia informació de la tasca que desenvolupa i dels perfils de treballadors que busca. Els alumnes d’últim curs d’ADE i Dret van poder-hi entregar el currículum i entrevistar-se amb la vintena d’empreses que hi van participar.  

L’activitat va ser una bona manera d’acostar el món laboral als alumnes, i d’ensenyar-los a dirigir i preparar el seu perfil professional. Entre les empreses participants hi havia:  Agència Tributària, Audihispana Grant Thornton, BDO, Deloitte, Ernst & Young, Everis, FlyHigh.me, Fundació Servei Solidari, Garrigues, Lidl Supermercats, Mango (, Manubens Abogados, OVB Allfinanz España, Page Personnel, Pimec, PricewaterhouseCoopers, Ramón y Cajal Abogados, Roca Junyent, Rousaud Costas Duran i Winche Redes Comerciales.