Unes 400 persones assisteixen a la sessió de benvinguda per a familiars

15/11/19
Comparteix aquesta informació

Més de 400 persones ―aproximadament unes 150 famílies― van assistir el dissabte 9 de novembre a la sessió de benvinguda per a familiars de UIC Barcelona, ​​dirigida especialment a les famílies dels alumnes de nou ingrés.

Unes 400 persones assisteixen a la sessió de benvinguda per a familiars

Es tracta d’una jornada que pretén acostar la Universitat a les famílies, i agrair-los la confiança dipositada en UIC Barcelona. Els pares tenen l’oportunitat de conèixer més a fons els estudis que cursen els seus fills, i visitar les instal·lacions. Per això, la jornada es va celebrar en paral·lel tant al Campus Barcelona com al Campus Sant Cugat, on en total s’imparteixen 16 graus. 

En tots dos campus, el rector, Xavier Gil, es va dirigir a les famílies per agrair-los la confiança dipositada en la Universitat i va explicar què distingeix UIC Barcelona d’altres universitats. El rector va donar xifres de UIC Barcelona per situar en context l’auditori, en el marc del sistema universitari català. Va destacar especialment els eixos estratègics de la Universitat: la docència, la recerca i transferència de coneixement, així com la internacionalització. 

A continuació, la vicerectora de Comunitat Universitària, Belén Zárate, es va centrar més especialment a explicar a les famílies els valors de UIC Barcelona: la persona com a centre de la missió, el compromís social, la recerca de la veritat i l’ambició professional. En el seu discurs, la vicerectora va destacar que “la nostra proposta és ser una universitat d’experiència, que dins i fora de les aules ofereixi als alumnes l’oportunitat de créixer com a persones. A UIC Barcelona volem formar-los de manera integral i completa”. 

Després dels discursos, va tenir lloc en els respectius campus una presentació més específica sobre els estudis, per titulacions, que va anar a càrrec de les facultats, i va finalitzar amb una visita guiada per les instal·lacions.