La cinquena edició de la UNIRUN, tot un èxit

04/03/19
Comparteix aquesta informació

El guanyador de la cursa de les universitats va ser Aimane Eddaifi, que corria en representació de UIC Barcelona.

La cinquena edició de la UNIRUN, tot un èxit

4.400 persones van participar a la cinquena edició de la Unirun, que es va celebrar diumenge passat al Parc del Fòrum, sobre una distància de 6.779 metres. El guanyador de la prova masculina va ser Aimane Eddaifi (20:30), que defensava els colors de la Universitat Internacional de Catalunya, mentre que la primera dona que va creuar la meta va ser la corredora de la Universitat Pompeu Fabra Mercè Guerra (24:57). 

Per part de UIC Barcelona, s’hi van inscriure un total de 120 corredors. En el pòdium masculí, Pablo Tarditti, coordinador del grup de running, va ser el corredor de UIC Barcelona amb la segona millor marca (23:05). En el pòdium femení, va ser la corredora Laura Gutiérrez (30:43). 

La prova, impulsada per l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, patrocinada per Adidas i organitzada per Gaudium Sports, va transcórrer en un ambient esportiu i alhora festiu. Les samarretes, amb les tres bandes d’Adidas i el logotip de cada universitat, van envair el circuit de la cursa de les 12 universitats catalanes, que va transcórrer pel litoral del districte de Sant Martí i de Sant Adrià de Besòs. 

La copa de campions de la Unirun 2019 va anar a parar, per cinquè any consecutiu, a la Universitat de Barcelona (542 punts). La Universitat Politècnica de Catalunya (688 punts) va ocupar la segona posició i la Universitat Pompeu Fabra (701 punts) va quedar tercera en el podi. UIC Barcelona va quedar en setena posició en la classificació d’universitats.