La Universitat Intercontinental Pierre Fauchard de Mèxic visita la Facultat d’Odontologia

31/10/18
Comparteix aquesta informació

Representants de la universitat de Mèxic han visitat el Campus Sant Cugat amb l’objectiu de conèixer millor les instal·lacions i la metodologia de la Facultat d’Odontologia

La Universitat Intercontinental Pierre Fauchard de Mèxic visita la Facultat d’Odontologia
Juntament amb els representants de la Universitat Intercontinental Pierre Fauchard van viatjar també fins a UIC Barcelona cinc graduats en Odontologia de la facultat mexicana per realitzar una estada de dues setmanes amb els alumnes de màster. Des del dia 15 fins al dia 26 d’octubre, els estudiants han participat a les classes i les pràctiques del Màster Universitari en Odontologia Restauradora Estètica i de l’International Master’s Degree in Oral Surgery. En paraules dels estudiants d’intercanvi, “aquesta experiència ens ha permès enriquir el nostre aprenentatge gràcies, especialment, al suport rebut per part dels companys i professors als quals hem acompanyat durant la seva feina a la Clínica Universitària d’Odontologia”. 
 
Amb aquesta iniciativa, la Facultat d’Odontologia mostra una vegada més el seu compromís amb la internacionalitat i la transferència de coneixement com a valors identificatius. La visita ha servit també perquè les dues institucions acadèmiques estableixin les bases per col·laborar pròximament tant en l’àmbit acadèmic com en la recerca.