Vicenç Sarrablo, professor de l'ESARQ, participa al cicle de conferències Ara Arquitectura

07/07/14
Comparteix aquesta informació

El 30 de juny passat, Vicenç Sarrablo, director de l'Àrea Tècnica i professor de Construcció de l'ESARQ, va participar al cicle de conferències Ara Arquitectura, organitzat per ArquinFAD, que va tenir lloc al Trespa Design Centre de Barcelona. En aquesta ocasió Sarrablo va compartir la sessió amb Marc Chalamanch, soci del despatx Archikubik juntament amb Miquel Lacasta, professor de TFG de l'ESARQ-UIC.

Vicenç Sarrablo, professor de l'ESARQ, participa al cicle de conferències Ara Arquitectura

En aquesta ocasió els equips dels nostres dos professors van participar en aquestes dobles xerrades centrades especialment en els projectes dels seus despatxos professionals: “Ampliació de l’Hípica La Llena”, de Sarrablo i Colom Arquitectes, i “Aparcament Saint-Roch, Montpeller”, d’Archikubik.

Sarrablo va explicar, a través de diversos projectes fets amb materials molt diversos, com han aconseguit una mateixa actitud de domini de la matèria a través de la complicitat amb la indústria del sector de la construcció. D’altra banda, Marc Chalamanch va explicar el projecte de l’aparcament Saint-Roch, a Montpeller. El 2012 van guanyar el concurs per fer aquest projecte i en aquests moments s’està construint. Val a dir, com a coincidència, que la façana d’aquest edifici es farà amb el teixit ceràmic Flexibrick, peça ceràmica dissenyada per Vicenç Sarrablo.

Ara Arquitectura és un cicle de conferències que vol ser el punt de trobada i de debat dels professionals de l’arquitectura de Catalunya a través d’una sèrie de dobles conferències a càrrec d’equips de dos arquitectes amb enfocaments coincidents respecte a la manera de plantejar-se els projectes. El cicle de conferències està organitzat pel Arquinfad i comissariat per l'arquitecte català Eugeni Bach, i tenen lloc al Trespa Barcelona Design Centre.