Una vintena d’alumnes de UIC Barcelona obté la Beca Alumni - Banc Santander

20/03/18
Comparteix aquesta informació

Un total de 20 alumnes de diferents titulacions de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) han obtingut la Beca Alumni - Santander 2017-2018 que s’ha lliurat avui al Saló de Graus de la Universitat.

Una vintena d’alumnes de UIC Barcelona obté la Beca Alumni - Banc Santander

UIC Barcelona, amb el suport de Banc Santander a través de Santander Universitats, ofereix per desè any consecutiu la Beca Alumni - Banc Santander, un ajut econòmic al qual poden accedir els estudiants de la Universitat que siguin membres de l’Agrupació Alumni de UIC Barcelona i que compleixin els requisits estipulats, entre els quals hi ha l’expedient acadèmic de l’alumne. Amb aquests ajuts, la Universitat dona suport als estudiants, més enllà de la formació acadèmica.

A l’acte, presidit pel vicerector d’Ordenació Acadèmica i Relacions lnternacionals de UIC Barcelona, Jaume Armengou, hi han assistit José María Martínez, director d’Institucions de la Territorial Catalunya de Santander Espanya; José María García de los Ríos, el director de Zona Santander Universitats Espanya, i el president de l’Agrupació Alumni de UIC Barcelona, Ignacio Parellada.

En la seva intervenció, José María Martínez ha recordat que el lliurament d’aquestes beques forma part del compromís que manté el banc a través de Santander Universitats amb la societat, l’educació i la recerca per contribuir al progrés de les persones.

Martínez ha destacat que “aquest programa de beques Alumni és un dels projectes dels quals més orgullosos ens sentim” i ha agraït a la Universitat “impulsar i donar continuïtat amb tant d’encert a aquesta iniciativa, que mostra la importància de l’accés a l’educació superior, de la cultura de l’esforç i del paper líder de la universitat en el progrés econòmic, social i cultural”.

En representació de tots els becats, ha parlat Anaïs Besa, alumna del Grau en Medicina. L’estudiant ha afirmat: “Oportunitats com la que ens brinda la Beca Alumni - Banc Santander recorda als estudiants el valor que cadascú de nosaltres té per a la universitat i per a la societat, prova el suport que tenim de les diferents institucions per seguir formant-nos i ser uns excel·lents professionals i persones en el dia de demà. Demostrem amb esforç i dedicació que la formació és la millor inversió possible”.

Les beques han estat molt repartides, entre els becats hi ha estudiants de la majoria de titulacions de UIC Barcelona: Medicina, Fisioteràpia, Odontologia, Infermeria, Publicitat i Relacions Públiques, Periodisme, Comunicació Audiovisual, Arquitectura, Educació Primària i Dret.