Vuit alumnes de UIC Barcelona, seleccionats en el Programa Mentors de la Fundació CYD

13/04/18
Comparteix aquesta informació

Vuit alumnes de UIC Barcelona han estat seleccionats per participar en el Programa Mentors 2018 de la Fundació CYD, iniciativa empresarial que té la missió de promoure la contribució de les universitats al desenvolupament econòmic i social del país.

Vuit alumnes de UIC Barcelona, seleccionats en el Programa Mentors de la Fundació CYD

El Programa Mentors CYD, que va néixer el 2014, posa en contacte els millors estudiants amb els millors directius d’Espanya. Aquest programa uneix el talent d’estudiants universitaris d’últim curs amb un expedient acadèmic excel·lent (els mentorats o mentees) amb reconeguts alts càrrecs directius de grans companyies espanyoles (els mentors), que formen part del Patronat de la Fundació CYD. 

En aquesta edició, es van presentar 83 candidatures de mentorats a tot Espanya, de les quals se’n van seleccionar 36. D’aquestes, gairebé una quarta part són alumnes de UIC Barcelona, ​​ja que han estat seleccionats vuit alumnes de les facultats de Dret, Ciències de la comunicació, i Ciències Econòmiques i Socials. És el primer any que la Universitat presenta candidatures per participar en aquest programa. 

Aquests són els alumnes seleccionats i els mentors que tindran: 

  • Lucía Esquerdo, alumna de Comunicació Audiovisual. Mentor: Alfonso Rodés, CEO de Havas Media Group.
  • Adrián Pérez, alumne de Periodisme. Mentor: Alfonso Rodés, CEO de Havas Media Group.
  • Alejandro Ebrat, alumne de Dret. Mentor: Guillermo Vidal, soci de Cuatrecasas, Gonçalves Pereira (Àrea Fiscal i coordinador del Grup de Fundacions i Entitats no lucratives).
  • Víctor Maench, alumne de Dret. Mentor: Guillermo Vidal, soci de Cuatrecasas, Gonçalves Pereira (Àrea Fiscal i coordinador del Grup de Fundacions i Entitats no lucratives).
  • Anna Viñals, alumna de Dret + Humanitats. Mentor: Pablo Salvador, advocat i conseller de Cuatrecasas, Gonçalves Pereira.
  • M. Carmen Pérez, alumna d’ADE. Mentor: Miguel Ángel Zarza, Planning, Consolidation and Reporting Director a Suez Spain (Grup Agbar).
  • Carlota Roure, alumna d’ADE. Mentor: Dulcinea Mejide, Direcció de Desenvolupament Sostenible a Suez Spain (Grup Agbar).
  • Francesc Gubert, alumne d’ADE. Mentor: Carlos Manubens, cofundador i soci director de Manubens Advocats. 

Durant els propers sis mesos, els mentors es posaran a disposició dels mentorats per ajudar-los a identificar, desenvolupar i potenciar les competències necessàries per al seu èxit professional i personal. Els proporcionaran eines de networking i acompanyament en la presa de decisions en un moment que és clau per al seu futur professional. 

La participació dels alumnes de UIC Barcelona al programa s’ha fet a través de la Direcció de Carreres Professionals, que els ha donat suport en la presentació de les seves candidatures i els ha facilitat l’assistència a la presentació a Madrid, el passat 22 de març.