«That will be the day», millor projecte als V Premis IMMA

13/06/14
Comparteix aquesta informació

El projecte «Ni pío» va rebre quatre premis, però «That will be the day» se'n va emportar tres, entre els quals hi havia el guardó al millor projecte, que valora la qualitat del projecte en global. També «Reflejos» va quedar entre els projectes guanyadors. La cinquena edició dels Premis IMMA, organitzada per la Facultat de Ciències de la Comunicació, va tenir lloc ahir a l'Aula Magna de la UIC.

«That will be the day», millor projecte als V Premis IMMA

L’acte, apadrinat pels guionistes del film 8 apellidos vascos, Borja Cobeaga i Diego San José, va aplegar més de 300 persones entre alumnes de la Facultat, familiars, equip tècnic i artístic dels diferents projectes, etc. Els IMMA són la mostra del treball professional que duen a terme els alumnes de Comunicació Audiovisual a la Facultat. A més, els premis posen en contacte els alumnes amb reconegudes figures del sector audiovisual, els quals valoren els treballs realitzats i els brinden l’oportunitat de créixer professionalment amb les seves aportacions.

Els guanyadors d’aquesta edició van ser el projecte Ni pío, dels alumnes Pol Codina, Pau Estella, Josep Payeras, Javier Serrano i Joan Vicente i guardonat amb quatre premis –millor fotografia, millor producció, millor banda sonora i millor director–, i el projecte That will be the day, dels alumnes Andrea Recoder, Mario Hernández, Itziar Boix, Josep Maria Parcerisa, Iris Álvarez i Albert Escuder i que va guanyar el premi al millor projecte, juntament amb els premis de millor direcció artística i de millor actor per a Christian López Lamelas. Per altra banda, Reflejos, de Marina Vallés, Alex Sellés, Marta Amatllé, Marta Caderot i Xavi Ruiz, va guanyar els premis al millor guió i al millor muntatge.

També van quedar finalistes els projectes App to you, de les alumnes Meritxell Fortuny, Victoria Hernández i Ariadna Martín, i Oportunidades del siglo XXI, de les alumnes Lala Aguilera i Sara Monge.

Aquest any el jurat ha estat format per:

  • Itziar Baztarrica, experta en la creació i desenvolupament de continguts audiovisuals.
  • Gerard Casau, crític de cinema i música. Escriu a RockdeluxTime Out BarcelonaDirigido por...
  • Berta Ros, compositora de bandes sonores per a curtmetratges i documentals.
  • Enric Ros, guionista de cinema i televisió amb una intensa trajectòria internacional.

Al final de l’acte es va estrenar La lista, un curtmetratge fet per alumnes de 1r i 2n de la UIC i la UPF.