Xavier Gil, rector de UIC Barcelona, ingressa a la Reial Acadèmia Europea de Doctors

09/02/18
Comparteix aquesta informació

El rector de UIC Barcelona, Xavier Gil Mur, ha estat rebut com a acadèmic numerari de la Reial Acadèmia Europea de Doctors. L’acte de recepció va tenir lloc dimarts 6 de febrer a la sala d’actes de Foment del Treball.

Al seu discurs d’ingrés, el Dr. Gil va dissertar sobre els avanços tecnològics en implantologia oral que van des dels implants bioinerts als intel·ligents, fruit del treball del grup de recerca que dirigeix. En nom de la Reial Acadèmia, va contestar l’acadèmic numerari Jaime Rodrigo de Larrucea, doctor en Dret i Enginyeria Nàutica. 

Xavier Gil és catedràtic per la Universitat Politècnica de Catalunya. A la mateixa universitat va ocupar el càrrec de vicerector de Recerca, de Política Científica i va ser director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona. Ha estat membre de la Comissió Executiva de la Sectorial R+D en representació de tots els vicerectors de recerca de les universitats catalanes i, també, comissionat de la Generalitat de Catalunya pel desenvolupament del Campus Diagonal-Besòs. El Dr. Xavier Gil és el quart rector de UIC Barcelona.