L’alumni Clara Usandizaga, guanyadora del Premi al Millor Currículum Universitari 2018-2019 del Col·legi d'Economistes de Catalunya

08/11/19
Comparteix aquesta informació

El guardó reconeix la millor trajectòria entre graduats de les facultats d'Economia i Empresa de Catalunya

L’alumni Clara Usandizaga, guanyadora del Premi al Millor Currículum Universitari 2018-2019 del Col·legi d'Economistes de Catalunya

Clara Usandizaga, alumni de la Facultat d’ADE, ha rebut el Premi al Millor Currículum Universitari 2018-2019, que atorga cada any el Col·legi d'Economistes de Catalunya. El lliurament del guardó va tenir lloc el 30 d'octubre durant el tradicional Sopar dels Economistes que es va celebrar a l'Hotel Majestic. A l'acte, van acudir-hi, entre altres personalitats, el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i el primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni.

El Premi al Millor Currículum Universitari és un distintiu que concedeix cada any el Col·legi d’Economistes de Catalunya al graduat o graduada que demostri tenir el millor currículum universitari en alguna de les disciplines que s'imparteixen a les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials de les diferents universitats de Catalunya.

En aquesta edició, Clara Usandizaga, graduada en ADE per UIC Barcelona (2015-2019), es va alçar amb el Premi al Millor Currículum Universitari i l'alumna d’ESADE, Georgina Roca, va aconseguir el reconeixement al millor Treball Final de Grau per la seva anàlisi sobre les fintech (tecnologies financeres).

No és la primera vegada que un alumni d’ADE de UIC Barcelona obté aquest guardó, premiat amb tres anys de col·legiació gratis al Col·legi d'Economistes. Recentment, havien aconseguit aquest premi les alumni Laia Villaró (2013-2014) i Maria Nolla (2015-2016).