Quatre professors de UIC Barcelona participen en una formació sobre emprenedoria científica del programa Llavor 2019

06/02/20
Comparteix aquesta informació

El programa formatiu, que es va desenvolupar entre maig i novembre, va constar de sis mòduls centrats en el desenvolupament de projectes innovadors

Quatre professors de UIC Barcelona participen en una formació sobre emprenedoria científica del programa Llavor 2019

Els professors de UIC Barcelona José Antonio González (Facultat d’Odontologia), Natalia Rico (Facultat de Medicina i Ciències de la Salut), Jordi Caballé (Facultat d’Odontologia) i Jordi Roviras (UIC Barcelona School of Architecture) van participar, entre els mesos de maig i novembre de 2019, en el Programa avançat en emprenedoria de base científica Impulsa-Llavor 2019, organitzat per la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

El programa formatiu es va estructurar en sis mòduls i va seguir la metodologia de treball I-CORPS i Lean Startup per al desenvolupament de projectes innovadors. Els participants es van organitzar en equips de treball i, a cadascun, se li van assignar mentors propis amb l’objectiu de desenvolupar un pla de negoci complet.

El 13 de desembre, l’Auditori de la Secretaria General d’Universitats i Recerca va acollir la sessió de tancament del programa, que va incloure una taula rodona en la qual va intervenir el professor Jordi Roviras per valorar la seva participació en el programa. Al final de la sessió, tots els participants van rebre els diplomes acreditatius de mans del Dr. Joan Gómez, director general de Recerca de la Generalitat de Catalunya, i de Francisco Javier Lafuente, vicerector d’Innovació i Projectes Estratègics de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La participació en aquest programa formatiu és el resultat de l’obtenció, per part de UIC Barcelona, de quatre ajudes Llavor del programa Indústria del Coneixement de la Generalitat de Catalunya.