Treballa a UIC Barcelona

Des de 1997 a UIC Barcelona formem persones a través del rigor acadèmic i el desenvolupament d'experiències vitals enriquidores. Creiem en les persones com a centre de la nostra missió: en la doble dimensió, personal i professional, perquè cadascun dels membres de la nostra comunitat arribi a ser la millor versió de si mateix. La cerca de l’excel·lència es troba en el nostre ADN i és per aquest motiu que a la nostra universitat busquem professionals compromesos que parlin de valors a través de la professionalitat. En la nostra tasca diària, ens mou el rigor, l’esperit crític, la col·laboració, la iniciativa, la qualitat i la humilitat. L’esforç i la superació són la nostra palanca de canvi.

T’esperem a UIC Barcelona!

 

  • Personal d'Administració i Serveis
  • Personal Docent i Investigador

Personal d'Administració i Serveis

A continuació, trobaràs les vacants disponibles per formar part del nostre equip d'administració i serveis.

El personal d'administració i serveis de UIC Barcelona el formen professionals dels àmbits de la gestió, l'administració, la comunicació i el màrqueting, entre d'altres.

Gràcies a la seva tasca, UIC Barcelona pot donar dia a dia un servei més bo a la societat.

Personal Docent i Investigador

A continuació, trobaràs les vacants disponibles per formar part del nostre equip docent i investigador.

El personal docent i investigador de UIC Barcelona el formen professionals de l'àmbit acadèmic i de la recerca.

A més d'impartir docència, el professorat de UIC Barcelona treballa dia a dia en línies de recerca representatives del seu àmbit professional, que donen valor afegit a la seva tasca docent. Així mateix, gran part del professorat actualment exerceix la seva professió donant un punt de vista molt més proper a la realitat que els alumnes es trobaran en un futur.