Taller "Com es pot sobreviure amb èxit en un pis d'estudiants"

Taller "Com es pot sobreviure amb èxit en un pis d'estudiants"

Taller de tres sessions teoricopràctiques que aportaran als  participants aspectes tan pràctics que els ajudaran a millorar la seva qualitat de vida. Aprendre a tenir una bona dieta, tenir el pis net i en condicions, entre d'altres, afavoreix la convivència als pisos i promou el tracte humà. I tot això, repercuteix en l’àmbit acadèmic.

Horari: dimecres, de 14.30 h a 15.30 h

Dies: 21 i 28 de setembre del 2022

Localització: P0A09. Campus Sant Cugat.

Inscripcions: només per a alumnes de UIC Barcelona i amb aforament limitat. Les sessions són independents i no és requisit necessari assistir a totes les sessions. Inscripcions en el següent formulari.

Sessions i descripció:

1. Introducció i nocions bàsiques en la gestió d'un pis: organització, comunicació interna, habitabilitat, normes de convivència.
Menjar saludable: receptes ràpides, fàcils i sanes; conservació d'aliments.

  • Data pendent
  • Ponent: Elena Olóndriz. Grau en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Pompeu Fabra. Programa de desenvolupament en administració de serveis. Formació en cuina professional per l'Escola d'Hostaleria Hofmann.

2. Neteja i manteniment: ordre i neteja del pis de manera ràpida i eficaç, material bàsic i productes de neteja, organització, arranjaments senzills, medi ambient.

  • Dimecres, 21 de setembre
  • Ponents: Mar Raventós. Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Lleida. Postgrau en Direcció de Serveis d'Alimentació i Allotjament.

3. Gestió econòmica: Optimització de recursos, compres, comptabilitat.
Cura de la roba: neteja, planxa, taques, arranjaments bàsics i conservació de la roba.

  • Dimecres, 28 de setembre
  • Ponent: Denise Reddig. Grau en Educació per la Universitat de Barcelona. Màster en direcció i Administració de Serveis i docent d’aquest màster. Col·laboradora en projectes educatius en l'àrea de restauració i hostaleria.