1. Introducció i nocions bàsiques en la gestió d'un pis: organització, comunicació interna, habitabilitat, normes de convivència.
Menjar saludable: receptes ràpides, fàcils i sanes; conservació d'aliments.
- Data pendent
- Ponent: Elena Olóndriz. Grau en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Pompeu Fabra. Programa de desenvolupament en administració de serveis. Formació en cuina professional per l'Escola d'Hostaleria Hofmann.
2. Neteja i manteniment: ordre i neteja del pis de manera ràpida i eficaç, material bàsic i productes de neteja, organització, arranjaments senzills, medi ambient.
- Dimecres, 21 de setembre
- Ponents: Mar Raventós. Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Lleida. Postgrau en Direcció de Serveis d'Alimentació i Allotjament.
3. Gestió econòmica: Optimització de recursos, compres, comptabilitat.
Cura de la roba: neteja, planxa, taques, arranjaments bàsics i conservació de la roba.
- Dimecres, 28 de setembre
- Ponent: Denise Reddig. Grau en Educació per la Universitat de Barcelona. Màster en direcció i Administració de Serveis i docent d’aquest màster. Col·laboradora en projectes educatius en l'àrea de restauració i hostaleria.