Trobaràs les eines bàsiques que et facilitaran les gestions principals a UIC Barcelona. Les utilitzaràs al llarg de la teva estada a la universitat.

  Clau d'accés

  Les claus d’accés (nom d’usuari i contrasenya) les reps per correu electrònic en el moment que has tancat la matrícula*. L’usuari és automàtic i la contrasenya l’has de donar d’alta tu mateix. S’envien al correu electrònic personal que vas facilitar en el seu moment al Departament d’Admissions de la Universitat.

  Si no recordes les credencials que et van enviar, pots recuperar-les aquí.

  En cas que no et funcionin bé o tinguis alguna incidència, pots contactar amb suport@uic.es

  Recomanacions:

  • Comprova que el correu electrònic que vas facilitar és el que consultes habitualment.

  *La matrícula s’entén com a tancada quan has entregat tota la documentació necessària. És independent que s’hagi fet el pagament o no.

  Intranet

  Les claus d’accés et permeten l’entrada a la Intranet de la Universitat.

  Podràs accedir-hi a través de la pàgina principal de la Universitat, a l’apartat superior, on hi diu Intranet.

  La intranet et dona accés a avisos generals, al correu electrònic de UIC Barcelona, a documents institucionals i, el més important de tot, al Moodle, on consultaràs les assignatures a les quals estiguis matriculat.

  És bo que, un cop tinguis l’usuari i la contrasenya, accedeixis al teu portal personal per anar-t’hi familiaritzant.

  Recomanacions:

  • Canvia el nom d’usuari per un que puguis recordar sense problemes.
  • Amb el canvi d’usuari, canviaràs automàticament el correu electrònic de UIC Barcelona.

  Correu electrònic

  El correu electrònic de UIC Barcelona el reps juntament amb les claus d’accés un cop has tancat la matrícula.

  Per accedir-hi per primera vegada, has de fer-ho a través del teu portal personal. Allà hi trobaràs a mà esquerra l’apartat d’aplicacions, on hi ha, entre d’altres, l’accés al teu correu electrònic vinculat a la Universitat.

  Recomanacions:

  • És important que consultis aquest correu habitualment perquè:
  • Els diferents serveis de la Universitat, els professors i la secretaria de la teva facultat contactaran amb tu a través d’aquest correu.
  • El Servei d’Estudiants t’enviarà setmanalment un butlletí per informar-te de les activitats d’extensió universitària i d’altres qüestions, com els canvis d’horaris de biblioteca o serveis generals de la Universitat, beques o informació rellevant.

  Carnet universitari

  Per què serveix el carnet universitari?

  Tots els alumnes matriculats poden disposar del carnet universitari que els acredita com a membres de la Universitat Internacional de Catalunya.

  1. T’identifica com a membre de la Universitat Internacional de Catalunya.
  2. És targeta moneder i s’utilitza com a eina per a pagaments a serveis de la Universitat com copisteria i màquines d’impressió.
  3. S’utilitza per fer els préstecs bibliotecaris.
  4. Dona accés a determinades instal·lacions de la Universitat: aparcaments, aules, laboratoris, etc.
  5. Hi ha l’opció d’incorporar-hi les prestacions financeres d’una targeta 4B Maestro del Banc Santander. Aquestes condicions estan actualitzades al web del banc. Les pots consultar aquí.
   Si estàs interessat en aquest servei, pots dirigir-te a l’oficina Universitària del Banc en
   La Salle.

  Quan i com es tramita el carnet universitari?

  Els nous matriculats del curs 2020-2021 podreu tramitar el vostre carnet presencialment els dies següents:

  • Campus Barcelona: 9, 10 i 14 de setembre: de 10 h a 14 h al passeig de la Fontana, a l’entrada de l’edifici Beta.
  • Campus Sant Cugat: des del 15 de setembre fins al 18 de setembre: de 10 h a 15 h al vestíbul del Campus.

  Després de la campanya presencial i si encara no tens el carnet universitari:

  Pots demanar-lo a través de la intranet de la universitat (https://intranet.uic.es).Un cop accedeixis al portal, clica al teu nom complet que apareix a la part superior dreta. Tria l'opció perfil / Carnet universitari / Sol·licitar.

  És possible que necessitis afegir una nova foto de carnet. Recorda pujar la foto d’acord amb els requisits (fons blanc, mida de carnet, etc.).

  En cas de pèrdua, renovació, robatori, carnet defectuós o qualsevol altra incidència, pots demanar un nou carnet a través del teu portal personal a l’apartat de Serveis UIC / Carnet universitari / Demanar un nou carnet. En aquest cas, pot ser que calgui afegir una nova foto de carnet.

  En qualsevol cas, només es poden sol·licitar fins a dos carnets universitaris per any.

  La gestió del carnet universitari pot trigar una setmana i és gratuïta. Un cop la universitat rep el carnet es posa en contacte amb la persona corresponent a través del correu electrònic de UIC Barcelona per notificar que ja el pot recollir en el Servei d'Estudiants del seu campus.

  Si tens qualsevol dubte respecte a la tramitació del carnet o les funcions que té, pots contactar amb el Servei d’Estudiants estudiants@uic.es

   

  Assessorament

  Assessor
  Tots els alumnes de UIC Barcelona teniu assignat un assessor personal, que trobareu indicat a la vostra intranet.

  A cada facultat hi ha un coordinador d’assessorament, al qual pots contactar per consultar-li tot allò que faci referència a aquest servei. Pregunta a la teva facultat qui és el coordinador d’assessorament.

  L’assessor és la persona assignada per UIC Barcelona per facilitar-te la integració i qui t’ajudarà especialment en els aspectes referents a la gestió del temps, a la gestió de l’estrès i a la metodologia d’estudi. També pot ajudar-te a fer un pla de creixement personal. Aquest assessorament és sempre personal, voluntari i lliure.

  S’entén per assessorament personal un procés d’ajut a l’estudiant mitjançant el tracte personal estudiant-assessor, i en un clima de llibertat i confiança per totes dues parts, en què es proporciona informació i formació que facilita el desenvolupament de competències, habilitats, actituds i valors personals i socials en la vida acadèmica i personal.

  Pots enviar un correu electrònic a culturainstitucional@uic.es en cas que tinguis dificultats per contactar amb el teu assessor.

  Tutor acadèmic
  Cada alumne disposa d’un tutor acadèmic per resoldre temes relacionats amb les assignatures que cursa i amb les pràctiques vinculades a aquestes assignatures. Així mateix, cada curs té un professor coordinador.

  Coaching
  Quan tinguis finalitzat el grau podràs disposar del suport d’un coach que et podrà ajudar a encarar més bé l’etapa de finalització dels estudis i l’inici de la vida professional. Pots trobar-ne més informació aquí.