Trobaràs les eines bàsiques que et facilitaran les gestions principals a UIC Barcelona. Les utilitzaràs al llarg de la teva estada a la universitat.

  Clau d'accés

  Les claus d’accés (nom d’usuari i contrasenya) les reps per correu electrònic en el moment que has tancat la matrícula*. L’usuari és automàtic i la contrasenya l’has de donar d’alta tu mateix. S’envien al correu electrònic personal que vas facilitar en el seu moment al Departament d’Admissions de la Universitat.

  Si no recordes les credencials que et van enviar, pots recuperar-les aquí.

  En cas que no et funcionin bé o tinguis alguna incidència, pots contactar amb suport@uic.es

  Recomanacions:

  • Comprova que el correu electrònic que vas facilitar és el que consultes habitualment.

  *La matrícula s’entén com a tancada quan has entregat tota la documentació necessària. És independent que s’hagi fet el pagament o no.

  Intranet

  Les claus d’accés et permeten l’entrada a la Intranet de la Universitat.

  Podràs accedir-hi a través de la pàgina principal de la Universitat, a l’apartat superior, on hi diu Intranet.

  La intranet et dona accés a avisos generals, al correu electrònic de UIC Barcelona, a documents institucionals i, el més important de tot, al Moodle, on consultaràs les assignatures a les quals estiguis matriculat.

  És bo que, un cop tinguis l’usuari i la contrasenya, accedeixis al teu portal personal per anar-t’hi familiaritzant.

  Recomanacions:

  • Canvia el nom d’usuari per un que puguis recordar sense problemes.
  • Amb el canvi d’usuari, canviaràs automàticament el correu electrònic de UIC Barcelona.

  Correu electrònic

  El correu electrònic de UIC Barcelona el reps juntament amb les claus d’accés un cop has tancat la matrícula.

  Per accedir-hi per primera vegada, has de fer-ho a través del teu portal personal. Allà hi trobaràs a mà esquerra l’apartat d’aplicacions, on hi ha, entre d’altres, l’accés al teu correu electrònic vinculat a la Universitat.

  Recomanacions:

  • És important que consultis aquest correu habitualment perquè:
  • Els diferents serveis de la Universitat, els professors i la secretaria de la teva facultat contactaran amb tu a través d’aquest correu.
  • El Servei d’Estudiants t’enviarà setmanalment un butlletí per informar-te de les activitats d’extensió universitària i d’altres qüestions, com els canvis d’horaris de biblioteca o serveis generals de la Universitat, beques o informació rellevant.

  Carnet universitari

  Per què serveix el carnet universitari?

  Tots els alumnes matriculats poden disposar del carnet universitari que els acredita com a membres de la Universitat Internacional de Catalunya.

  1. T’identifica com a membre de la Universitat Internacional de Catalunya.
  2. S’utilitza per fer els préstecs bibliotecaris.
  3. Dona accés a determinades instal·lacions de la Universitat: aparcaments, aules, laboratoris, etc.
  4. Descompte en alguns museus, comerços, restaurants, agències de viatges, òptiques, etc.

  Quan i com es tramita el carnet universitari?

  Pots demanar-lo a través de la intranet de la universitat (https://intranet.uic.es).Un cop accedeixis al portal, clica al teu nom complet que apareix a la part superior dreta. Tria l'opció perfil / Carnet universitari / Sol·licitar.

  És possible que necessitis afegir una nova foto de carnet. Recorda pujar la foto d’acord amb els requisits (fons blanc, mida de carnet, etc.).

  En cas de pèrdua, renovació, robatori, carnet defectuós o qualsevol altra incidència, pots demanar un nou carnet a través del teu portal personal a l’apartat de Serveis UIC / Carnet universitari / Demanar un nou carnet. En aquest cas, pot ser que calgui afegir una nova foto de carnet.

  En qualsevol cas, només es poden sol·licitar fins a dos carnets universitaris per any.

  La gestió del carnet universitari pot trigar una setmana i és gratuïta. Un cop la universitat rep el carnet es posa en contacte amb la persona corresponent a través del correu electrònic de UIC Barcelona per notificar que ja el pot recollir en el Servei d'Estudiants del seu campus.

  Si tens qualsevol dubte respecte a la tramitació del carnet o les funcions que té, pots contactar amb el Servei d’Estudiants estudiants@uic.es

   

  Assessorament

  Assessor

  Com a alumne de UIC Barcelona, tens assignat un assessor personal.

  Quina funció té l’assessor?

  La funció de l’assessor és acompanyar l’alumne amb la finalitat d’ajudar-lo a conèixer-se a si mateix i a desenvolupar tot el seu potencial, mitjançant la

  concreció de plans d’acció personals per tal que al llarg dels anys universitaris millori les seves competències i adquireixi una formació holística.

  Cada alumne de UIC Barcelona té assignat un assessor que l’orientarà mitjançant les sessions individuals i grupals durant el curs acadèmic. Cada curs té el seu propi pla de treball.

  El projecte d’assessorament de UIC Barcelona està basat en l’autoconeixement personal i en el desenvolupament de competències.

  Com em puc posar en contacte amb ell?

  Trobaràs la informació a la intranet, però durant les primeres setmanes de curs, l’assessor es posarà en contacte amb tu a través del correu electrònic de la Universitat.

  Els teus primers passos per UIC Barcelona