Válida sin Barreras renova el patrocini del Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom

26/06/18
Comparteix aquesta informació

El programa inaugura a l’octubre l’octava edició i manté la modalitat en línia

Válida sin Barreras renova el patrocini del Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom
D'esquerra a dreta, Yolanda Espina, Francesc Nonó, Xavier Gil Mur, Josep Lluis i Ginovart i Enrique Rovira-Beleta

Per setè any consecutiu, Válida sin Barreras, empresa especialitzada en solucions d’accessibilitat, patrocinarà el Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom de UIC Barcelona School of Architecture, que aquest proper curs oferirà l’octava edició. 

La signatura del conveni va tenir lloc el 15 de juny passat al Campus Barcelona de la Universitat. L’empresa va estar representada pel seu gerent, Francesc Nonó, i per part de UIC Barcelona, hi van ser presents el rector, Xavier Gil Mur; el director de la UIC Barcelona School of Architecture, Josep Lluis i Ginovart; la gestora de l’escola, Yolanda Espina, i el director del postgrau, l’arquitecte Enrique Rovira-Beleta. 

El mateix Rovira-Beleta va voler agrair el compromís de Válida sin Barreras amb el postgrau que dirigeix. “És un honor que una de les empreses referents en l’àmbit de l’accessibilitat a Espanya mantingui la seva confiança en el nostre programa des de la segona edició”, va assenyalar. Per la seva part, el director de l’escola, Josep Lluis i Ginovart, va recordar el fet diferencial que “UIC Barcelona sigui l’única escola d’arquitectura a Espanya que inclou l’accessibilitat com a matèria obligatòria en el programa d’estudis”. 

El Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom és la primera iniciativa formal acadèmica en l’àmbit universitari espanyol que considera aquesta àrea des d’un punt de vista global. Per això, utilitza la modalitat en línia en temps real, de manera que el curs es pot fer des de qualsevol part del món, la qual cosa permet que l’alumne interactuï amb professors i companys mitjançant videoconferència. 

Vàlida sin Barreras és una empresa que actualment se situa entre les principals empreses d’àmbit estatal en solucions verticals i superació de barreres arquitectòniques. A més a més, ofereix productes i serveis d’accessibilitat que, mitjançant un servei personalitzat, milloren la qualitat de vida de les persones i la fan més fàcil i segura.