El professor Vicenç Sarrablo participa com a jurat en la Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme

18/05/18
Comparteix aquesta informació

Sarrablo va ser guanyador en la categoria de “Producte” en l’edició anterior de l’event

El professor Vicenç Sarrablo participa com a jurat en la Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme

El professor de UIC Barcelona School of Architecture Vicenç Sarrablo va participar, el passat 9 de maig, com a jurat en la XIV edició de la Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme (BEAU) que es va celebrar a Madrid sota el lema “Més Habitar, Més Humanitzar” en les categories de producte i publicacions. 

Des de la seva primera edició la BEAU ha anat integrant un conjunt d’activitats específiques relacionades amb l’Arquitectura i l’Urbanisme, i amb el pas del temps han anat incorporant treballs d’altres categories que recollien solucions en benefici de la societat. 

En aquesta nova edició es va resaltar l’idea d’habitar com a fonament de l’arquitectura i de l’humanització de la ciutat, el cual “implicaria millorar les relacions pel desenvolupament de la vida qüotidiana”, segons ha traslladat la propia organització en un comunicat. 

Sarrablo va ser premiat en l’anterior edició en la categoria “Producte” de la I Convocatòria d’Investigació de la Biennal, motiu pel qual va exercir com a jurat aquest any junt amb altres prestigiosos i reconeguts professionals del món de l’Arquitectura.