650 alumnos inician sus estudios en UIC Barcelona

13/09/16
Comparte esta información

El Servicio de Estudiantes organizó este lunes en el Aula Magna una sesión de bienvenida dirigida a los alumnos de nuevo acceso del curso 2016-2017. La sesión de la mañana estuvo dirigida a los estudiantes del campus de Barcelona y la de la tarde, a los de Sant Cugat.

650 alumnos inician sus estudios en UIC Barcelona

El rector de la Universitat, Xavier Gil, va encoratjar els estudiants a aprofitar molt bé el temps que siguin aquí, no només per ser uns bons estudiants, sinó també per créixer com a persones. “Volem que UIC Barcelona canviï la vostra biografia”, va dir. Per la seva banda, Belén Zárate, vicerectora de Comunitat Universitària, els va explicar els valors de la nostra universitat: la importància de les persones, la recerca de la veritat, el compromís social i el prestigi professional.

Tot seguit, es va fer una presentació dels serveis de Capellania, Estudiants, Biblioteca i Documentació, i Relacions Internacionals. Després d’un descans i de la fotografia de promoció, hi va haver una taula rodona que va servir per donar a conèixer el Servei d’Assessorament i Coaching, el Síndic de Greuges, Alumni, el Servei d’Estudiants, el d’Esports i el d’Universitaris Solidaris.

El vídeo de les activitats de Comunitat Universitària va servir per veure totes aquestes possibilitats en el dia a dia de cada estudiant.

La sessió es va acabar amb un parlament de Fernando Carrera, professor universitari i coordinador del grup de debat de UIC Barcelona, que va tractar sobre la importància de la marca personal.