Beca d'Excel·lència Acadèmica - Dret

Tancat

Les beques cobreixen fins el 80 % de la matrícula de tots els cursos de la carrera. D’aquesta manera, el cost és semblant a les taxes acadèmiques de les universitats públiques. 

Calendari

  1. Divendres 29 de maig de 2020: proves de la convocatòria de Beques d'Excel·lència Acadèmica.

La resolució final de les Beques d'Excel·lència Acadèmica és responsabilitat exclusiva del Comitè de Beques, que es reserva el dret d’acceptació o no de les sol·licituds. 

Per a més informació

Responsable d'Admissions de Dret
Tel.: 93 254 18 00

Cristina Vallès
cvalles@uic.es

Bases de la convocatoria curs 2020-2021

El nombre de beques és limitat. Per tal d'accedir a la convocatòria, és imprescindible complir els requisits següents, que en cap cas no garanteixen la concessió de la beca:

Requisits acadèmics

  1. Tenir com a mínim un 8 de mitjana a primer de batxillerat
  2. Superar la prova específica de UIC Barcelona per als estudis de Dret en la convocatòria corresponent de les Beques d'Excel·lència Acadèmica.

Requisits econòmics

Cap. Per raons que ja s’han assenyalat, i tenint en compte que es vol premiar la trajectòria acadèmica excel·lent, la participació al programa de beques no té en compte cap requisit pel que fa a la situació econòmica personal o familiar.

Procediments i terminis

Cal emplenar la sol·licitud d'admissió en línia i lliurar la documentació que es demana per correu electrònic a doc.derecho@uic.es 
 
La prova d’admissió a la convocatòria de Beques d'Excel·lència Acadèmica tindrà lloc al Campus Barcelona (c/ Immaculada, 22).

Estudis que la beca inclou

  • Dret
  • ADE + Dret
  • Dret + Political Sciences (no inclou la beca per la segona titulació)
  • Dret + International Studies (no inclou la beca per la segona titulació)
  • Dret + Humanitats (no inclou la beca per la segona titulació)

Renovació de la beca

Per a la renovació de la Beca d'Excel·lència Acadèmica per al pròxim curs els alumnes hauran de complir els requisits acadèmics establerts per UIC Barcelona.
 
A més a més, els alumnes que obtinguin la Beca d'Excel·lència Acadèmica (BEA) hauran de col·laborar 15 hores anuals amb les tasques que se’ls encarregui des del departament al qual estan vinculats. Les hores es podran concentrar en activitats concretes o distribuir-les durant tot l'any d'acord amb les necessitats de cada departament.