06/10/2021

La XIV Jornada d’Actualització en Odontologia reuneix més de 800 professionals

En el marc de l’esdeveniment s’ha lliurat el Premi Dr. Miquel Cortada al millor Treball de Final de Grau, atorgat a Aizea Arrien, i al millor Treball de Final de Màster, atorgat a Natalia Carranza

El 2 d’octubre la Facultat d’Odontologia va celebrar la XIV Jornada d’Actualització en Odontologia. Aquesta edició va combinar la realització de sessions en format virtual amb diversos tallers presencials impartits al Campus Sant Cugat. L’esdeveniment va reunir més de 800 professionals i hi van col·laborar més de quinze empreses del sector dental.

A la Jornada d’enguany, hi han participat 44 professionals de referència, que van realitzar ponències en línia centrades en les principals especialitats: pròtesi, estètica dental, endodòncia, ortodòncia, odontopediatria, clínica integrada, preventiva, periodòncia, cirurgia, pacients especials i gerodontologia, i gestió dental. A més a més, les instal·lacions del Campus Sant Cugat van acollir nou tallers presencials amb prop de 120 participants. “Des de la Facultat vetllem per adaptar-nos als canvis que marca l’actualitat del nostre entorn i donar-hi resposta. Per aquest motiu, i amb la voluntat de recuperar el contacte directe amb els alumni i els companys de professió, aquesta edició hem combinat les sessions en línia amb els tallers presencials”, explica el Dr. Lluís Giner, degà de la Facultat d’Odontologia. “Això ens ha permès compartir coneixements i experiències de manera més propera, i tenir l’oportunitat de conèixer les novetats de les principals empreses del sector”. 

En el marc de la XIV Jornada d’Actualització en Odontologia també es va fer lliurament del Premi Dr. Miquel Cortada al millor Treball de Final de Grau i al millor Treball de Final de Màster. En la primera categoria, el reconeixement va ser per a Aizea Arrien i l’estudi “Èxit en cirurgies apicals de dents amb defectes ossis o pèrdua marginal: revisió sistemàtica”. El premi al millor Treball de Final de Màster va ser per a Natalia Carranza, alumni del Màster en Odontopediatria Integral i Hospitalària, amb el seu estudi “Newborn tongue-tie: incidence and feeding outcomes after lingual frenotomy”.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)