Notícies

 • El dilluns 4 de setembre començarà el curs 2017-2018 de l’ESARQ - School of Architecture de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) amb la 20 edició del Taller Vertical. Sota el títol “eXhibition spaces”, del 4 al 13 de setembre l’escola en ple aixecarà cinc unitats expositives.
  28/07/17
 • UIC Barcelona i la companyia Straumann han signat un conveni de col·laboració per constituir l’Aula “Simpler and Better Tooth Rehabilitation” Straumann - UIC.
  28/07/17
 • Els jardins del Campus Salut Sant Cugat van acollir el dia 20 de juliol la graduació dels alumnes del Grau en Odontologia i dels postgraus i màsters en diferents matèries odontològiques. També va tenir lloc la investidura dels nous doctors. L’encarregada d’apadrinar la promoció 2017 va ser la Sra. Ana Pastor, presidenta del Congrés dels Diputats, que va destacar la qualitat i l’excel·lència de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), reconeguda com una de les millors d’Europa.
  24/07/17
 • Una nova promoció d’Arquitectura de la School of Architecture de la nostra universitat es va graduar el 21 de juliol passat, a l’Aula Magna del Campus Barcelona. Carlos Ferrater, com a padrí d’enguany, va animar els nous arquitectes parlant-los de les meravelles d’aquesta professió.
  24/07/17
 • L’Aula Magna de UIC Barcelona va acollir ahir el Claustre Universitari de tancament del curs acadèmic. En l’acte, adreçat tant a personal docent com a personal d’administració i serveis de UIC Barcelona, es va fer balanç del curs 2016-2017 i es van anunciar les novetats per al curs vinent. D’altra banda, es va fer pública la nova estructura del Campus Salut Sant Cugat, així com alguns nomenaments, com és ara el de Pilar Fernández Bozal, com a degana de la Facultat de Dret. Per acabar, es va fer el repartiment de medalles a les persones que fa deu anys que treballen a la Universitat.
  21/07/17
 • Aquest doctorat té com a finalitat formar investigadors i especialistes capaços de donar resposta, dins el seu àmbit, als problemes de la societat actual. Donarà una formació profunda i de qualitat, que permetrà la inserció dels doctors a la societat perquè actuïn com a líders del canvi social en els grans reptes que es plantegen.
  19/07/17
 • La Universitat Internacional de Catalunya ha estat una de les 110 organitzacions i entitats que, juntament amb el Govern de la Generalitat, han signat el Pacte per a la Reforma Horària. La signatura del Pacte, feta al Palau de la Generalitat, ha estat encapçalada pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Jordi Turull, conseller de la Presidència i portaveu del Govern ha signat el Pacte en nom del Govern.
  18/07/17