Notícies

 • Criminòlegs, advocats, psicòlegs i metges forenses debaten a UIC Barcelona sobre els desafiaments forenses i criminològics davant les noves formes d’agressió sexual en grup.
  21/05/19
 • El rector de UIC Barcelona, Xavier Gil, va rebre com a president de la Xarxa Vives d’Universitats la Medalla d’Honor 2019 atorgada per la Crue Universitats Espanyoles. En l’acte, celebrat ahir a la Casa d’Amèrica, a Madrid, també es va reconèixer la Fundació ONCE.
  17/05/19
 • Vuit estudiants d’Odontologia, Dret, ADE i Arquitectura viatjaran aquest estiu als Estats Units per estudiar a la UC Berkeley, mitjançant el conveni que la universitat nord-americana va establir el 2016 amb UIC Barcelona. Les alumnes es van reunir dimarts passat per fer els preparatius.
  17/05/19
 • El 9 i 10 de maig, disset alumnes al Campus Barcelona, i set al Campus Sant Cugat, van rebre el sagrament de la confirmació. Enguany, a Barcelona, els confirmats eren de vuit nacionalitats diferents.
  17/05/19
 • Les conclusions del cicle es van debatre en una taula rodona que es va celebrar a la Fundació Mies van der Rohe
  17/05/19
 • Amb motiu del Dia Internacional de la Família, convocat per l'ONU, l'Institut d'Estudis Superiors de la Família, ha organitzat una jornada sobre polítiques d'infància i família en el marc dels objectius de desenvolupament sostenible. La jornada s'emmarcava en les activitats de la Childcare and Family Policies Chair.
  15/05/19
 • La Xarxa Vives d’Universitats ha fet avui públics els resultats de l’informe Via Universitària: Accés, condicions d’aprenentatge, expectatives i retorns dels estudis universitaris (2017-2019), en què han participat més de 40.000 estudiants de 20 universitats de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears i Andorra. L’estudi analitza les condicions de vida dels estudiants, les seves formes d’estudiar, la seva vinculació amb la universitat, els seus hàbits culturals, els condicionants econòmics, així com les seves expectatives, valors i creences en relació a l’educació superior. Via Universitària s’alinea amb els resultats de l’informe Eurostudent, que agrupa la mateixa informació en relació a 28 països europeus.
  15/05/19