Directori

PERPIÑÁN BLASCO, Marina

Ext. 5872
Departament de Ciències Bàsiques
Materials for Bioengineering

PERPIÑÁN BLASCO, Marina

CV

Perfil del professor

Professor Ajudant d' Investigació

Ciències Bàsiques, DEPARTAMENT DE CIÈNCIES BÀSIQUES. Universitat Internacional de Catalunya

Formació Acadèmica
  • Ciències Biomèdiques Universitat de Lleida
  • Màster Biomedicina Universitat de Barcelona
Interessos de recerca

Medicina Regenerativa Biomaterials Stem Cells

Formació acadèmica

Màster Universitari en Biomedicina, UNIVERSITAT DE BARCELONA
Llicenciada Biomedical Science UNIVERSITAT LLEIDA

Experiència professional

Doctorand, UIC - Institut Tecnològic de Bioenginyeria Sant Cugat del Vallès - Febrer 2020 - Abril 2023
Disseny de bastides bioactives per a la regeneració òssia a partir de materials de sílice. Síntesi i incorporació de microesferes per lliurar alguns factors i imitar l'estructura òssia.
Beca de col·laboració UB, Facultat de Medicina - Unitat Animal Experimental Barcelona — febrer 2019 - abril 2019
Manteniment de les condicions ambientals, instrumentals i animals i organització de la plataforma virtual de registre i seguiment de ratolins.
Tesi de Màster, UB - Unitat de Biofísica i Bioenginyeria Barcelona — Gener 2018 - Juny 2018 Vaig avaluar la possible confusió entre la via Canonical TGF-β1 i la rigidesa de la matriu extracel·lular de fibroblasts pulmonars de càncer de pulmó de cèl·lules no petites al Cellular Microenvironment Research in Lung Grup Càncer i Fibrosi Pulmonar.
Projecte BSc, VHIO - Cell plasticity and Cancer Group Barcelona — febrer 2017 - juny 2017 Vaig detectar, localitzar i analitzar la funció d'un micropèptid recentment trobat codificat per un lncRNA, relacionat amb la pluripotència i el glioblastoma.
Pràctiques formatives d'un mes IiSGM - Laboratori d'òrgans i matrius bioartificials Madrid – Juliol 2016
Vaig aprendre a realitzar citometria de flux, tinció histològica i alguns procediments de cultiu cel·lular. Vaig utilitzar màquines Nucleofector i citòmetres de flux per treballar en el context de la medicina regenerativa del cor i el cartílag.
IRB Lleida - Grup de Nefrologia Experimental Lleida – Juliol 2015 Vaig aprendre el procés de genotipat per PCR i la tècnica ELISA per identificar proteïnes en sèrum. Vaig fer servir el termociclador i l'espectrofotòmetre. En el grup van estudiar la relació entre la vitamina D i la patologia renal.
CIPF - Laboratori de Neurobiologia València – Juliol 2014 Vaig aprendre a detectar proteïnes mitjançant Western Blot i Immunohistoquímica i a utilitzar el vibratome i el microscopi confocal. Al laboratori van estudiar models de rata d'encefalopatia hepàtica i hiperamonèmia.

Publicacions

Articles